25 èves szuz pasi vagyok. Ezek utàn mi oka lenne bàrmilyen nönek is, hogy velem töltse az idejèt?
Ámulva olvasom ezt a hajtépést, ami itt folyik. Szerintem ismeretlenül senki sem tud használható tanácsot adni, vélemény meg szinte annyiféle van, ahány ember.
Kedves kérdező! Mire alapozod, hogy a nők semminek sem nézik a szűz férfiakat ebben a korban? Mondták neked? Vagy másodkézből hallottad? Pasiktól?
Ha egy nőnek nem kell egy pasi, annak nagy valószínűséggel más oka van, nem a szüzessége. Pl. a személyisége, életmódja, viselkedése, külseje stb. Sajnos ez nem a megfelelő fórum arra, hogy megoldást találj a problémádra. Vannak kérdések, amikre lehet itt választ találni, de ez nem olyan. Én sem megoldást kínálok, hanem azt, hogy hol keress inkább megoldást. Például személyiségfejlesztő vagy önismereti tréningek, szakkönyvek, pszichológus (nem azért mert "beteg" lennél, hanem mert problémád van), esetleg egy bizalmas barát. Az önbizalmadat, önbecsülésedet kell fejleszteni (esetleg mást is, amiről csak te tudsz),hogy magabiztosabb és pozitívabb légy, de ahhoz jobban kéne téged és a helyzetedet ismerni. Bátorságot kívánok neked, hogy változtatni tudj.
édes vagy.....keress egy olyan partnert,akivel szívesen megélnéd az első élményed.De addig se bátorítson el,meglepődnél a srácoknál milyen gyakori jelenség.
Kb 1 éve én is randiztam egy 27 éves sráccal,nagyon megtetszett és a második randin "letámadtam".Csak utána mondta meg ,hogy előttem nem volt még senkivel.Számomra a mai napig kellemes emlék,mert nagyon klassz este volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!