Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 èves szuz pasi...

25 èves szuz pasi vagyok. Ezek utàn mi oka lenne bàrmilyen nönek is, hogy velem töltse az idejèt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 20:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
69%

25 évesen nincs mire várnod, kérj időpontot egy lakásos prostitól, de minél előbb!

Jómagam eléggé kompetens vagyok a témában, mivel én is ilyen módon veszítettem el a szüzességemet 22 évesen. Közben eltelt már lassan öt év (ahogy az anyagiak engedik azóta is megyek), és igaz hogy barátnőm továbbra sincs, mégis így sokkal könnyebb ezt elviselni. Ráadásul az a jövőre nézve is komoly előrelépés, hogy már nem volna félnivalóm ha mégis sikerrel járnék egy "civil" lánynál és produkálnom kellene az ágyban.

2012. aug. 9. 02:11
 32/44 anonim válasza:
.
2012. aug. 9. 12:18
 33/44 anonim ***** válasza:
74%
Tudjátok mi a baj veletek? Az, hogy bemesélitek magatoknak, hogy ti szart se értek, és ez látszik a kisugárzásotokon. Tanuljátok meg elfogadni magatokat, mert így hogy várhatjátok el, hogy más elfogadjon? Először mindent magatokban kell lerendezni. Attól, hogy valaki szűz, még nem kevesebb másoknál. Ez a mai kor hülye felfogása, hogy a szüzességre betegségként tekintenek, amiből mihamarabb ki kell gyógyulni. Emlékezzünk már vissza, régen ez erény volt. Egyébként én 20 éves koromig voltam szűz, szégyelltem is, de sikerült találnom valakit, akivel a mai napig együtt vagyok. Szóval sok sikert mindenkinek, és fel a fejjel!
2012. aug. 9. 18:34
 34/44 LeftBehind ***** válasza:

33. - Szóval te is szégyellted.Aztán szerencséd volt,találtál párt,most meg itt osztod az eszet,hogy nem szégyen.

Kicsit képmutatás szaga van!

2012. aug. 9. 21:16
 35/44 anonim ***** válasza:
33-as! Egy 25 éves férfiról van szó, tehát ezt a szüzesség erény szöveget minél hamarabb el kellene felejteni. Nem hinném, hogy az emberiség története során bármely korban vagy kultúrában dicsőség vagy egyáltalán normális állapot lett volna a szüzesség egy huszonéves férfi számára (szűk csoportokat érintő ritka kivételektől eltekintve, mint pl. szerzetesek).
2012. aug. 9. 23:19
 36/44 anonim ***** válasza:
Képmutatás? Dehogy. Csak jelzem, hogy a saját bőrömön tapasztaltam, hogy egy szűz is találhat párt!
2012. aug. 10. 10:38
 37/44 anonim ***** válasza:
Azt mondtam, hogy régen volt erény, ma már nem az. Nagy feneke van ennek az egész témának, akkora ügyet csinálnak belőle, pedig semmivel se kevesebb az ember, ha szűz.
2012. aug. 10. 10:40
 38/44 A kérdező kommentje:

"Semmivel sem kevesebb az ember, ha szuz"

CSAK ÈPPEN A CSAJOK SZEMÈBEN VAGY ÈRTÈKTELEN, SZÀNALMAS LÙZER!!! ÖK NÈZNEK EMIATT BALTÀS GYILKOSNAK; PERVERZNEK; IMPOTENSNEK, LEPRÀSNAK, BETEG ÀLLATNAK!!!!!!!! KULONÖSEN A CSINOS LÀNYOK!!!

2012. aug. 10. 17:05
 39/44 LeftBehind ***** válasza:
Öreg,menj el pszichológushoz! Komolyan! Nagyon kevesen tudnak maguktól kilábalni ebből a helyzetből,a helyi géniuszoktól meg hiába várod a megváltást!
2012. aug. 10. 19:18
 40/44 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Miért nézne bárki leprásnak, betegnek? Csak, mert tapasztalatlan vagy? Ugyan. Beképzelsz dolgokat. Felesleges, csak magadnak ártasz vele. Élj abban a hitben inkább, hogy a lányok, nők, kedvesek, toleránsak. Főleg a csinosak, szépek.

És a másik dolog, hogy senkit se ítélj meg a külseje alapján.

2012. aug. 11. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!