26 eves srac vagyok es meg mindig szuz, mi a baj velem?
Nem vagyok nagyon muvelt ezt alairom, jobban erdekelnek a termeszettudomanyok, pszichologia, stb, mint a tortenelem, irodalom, divat, utazas, sport. Ezek hidegen hagynak.
Van egy jo diplomam, beszelek nyelveket folyekonyan, van normalis allasom, de nem vagyok gazdag sajna, alberlet-bkv, kombo de megelek boven - a fovarosban vagyok jelenleg.
Most igy nezek ki:
Persze van meg hova fejlodni, anyagilag, szellemileg, testileg...de valahogy ugy erzem hogy mintha valami hianyozna az eletembol. Ti mit gondoltok?
Férfiként azért elolvastam, azért nem lehetsz műveletlen. Ha nyelveket is tudsz, biztos tudnál többet is keresni.
Millióegy oka lehet a gondodnak, talán nem vagy nagyon nyitott, kezdeményező?
Mondjuk kicsit vicces, hogy ilyen képet tettél fel magadról, szerintem nem illik bele a képbe egy ilyen kép.
ha azt írom, hogy nincs veled semmi baj, csak így alakult az életed, azt elfogadod válasznak?
mindenkinek máshol vannak a prioritásai. nem vagy azzal se jobb, se rosszabb, hogy nem fiatalabbként kezdted el a szexuális életed.
".... de valahogy ugy erzem hogy mintha valami hianyozna az eletembol. Ti mit gondoltok?"
Talán egy barátnő? (Mondjuk ezt csak a sokat cikizett női logikámmal következtettem ki, szóval nem biztos.)
A fotó és a "személyleírás" alapján egyébként nem látok kizáró okot, ha némi önbizalom is van hozzá. :-)
A fejed ink érdekelne..... ;D
volt valaha tartos kapcsolatod? Ha igen mennyi idő?
Határozottság kell!Sportolj 70-75 kiló most a nyerő, nem árt ha van ott legalább egy átlagos 17-8 cm a gatyában.
Egy lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!