Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elhajtottam, mert szűz, hiba...

Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?

Figyelt kérdés
Egy 31 éves pasi próbált velem ismerkedni, én kérettem magam ahogy illik, mielőtt megkapta volna az esélyét, aztán lehet hogy beijedt, mert nekem rontott hogy én csak szivatom őt biztos, meg egyébként is őneki még soha nem volt kapcsolata meg szűz is. Ettől teljesen kikattantam, milyen egy beteg valaki lehet már valaki aki 31 évesen még nem jutott el a párkapcsolatig meg a szexig, meg is szakítottam vele minden kapcsolatot mert attól félek hátha mentálisan beteg vagy perverz és bántana. 25/N
2013. szept. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó: Vagy nincsenek nagy elvárásai, meg semmi ilyesmi, egyszerűen senki sem akart tőle semmit barátságon kívül, hiába szeretett, ehhez két ember kell és a másik sosem viszonozta. Én is így jártam eddig még. 26/F
2013. dec. 17. 19:24
 72/76 anonim ***** válasza:
100%

Lehet erkölcsös, vagy vallásos ember, illetve túlzottan tiszteli a női nemet.

Vagy baltásgyilkosok nevelték, de viccet félretéve, sajnos egyre több az ilyen férfi, nehezen tudnak ismerkedni. Nézd azt is, hogy ő egy másik rendszer szülöttje, bár te se vagy sokkal fiatalabb.

2014. jan. 8. 23:12
 73/76 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűsítem, hogy a kérdező nem tűnt el, ha már vagy nyolcadjára emeli ki a kérdést. :) Ebből következően a kérdés szerintem inkább egy teszt arra, hogy ki hogyan reagál rá. Talán egy pszichológiai kutatás része lehet. Vagy tévednék, kedves kérdező? :)
2014. jan. 9. 00:45
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

AHHhaahaaa..na háát az ilyen @@romságok hogy itt végez valaki pszichológiai kutatás,, valószínű, pont a legjobb hely hozzá, ez az oldal PONT TÖKÉLETES ERRE....

illetve, nem is,, igazából még akár el is hiszem, amilyen aberrált hülyeségeket ki ehmm"kutatnak" emhehm

"Kutatók megállapították hogy aki reggel először balra fésüli a haját aztán kétszer jobbra 50%-al nagyobb valószínűséggel fog párkapcsolatot találni minta aki nem. És továbbá kezdő pszihológus nőnk megállapította egy internetes oldal alapján, hogy az emberek úgy reagáltak a kérdésére mint az összes többi ilyen kérdésre ami az említett oldalon van, ami sablonos klisé válaszok -ezen kívül semmit se lehetett leszűrni- kommentálta"

de valószínűbb hogy egy nárcisztikus pitsa aki arra izgul hogy kommentelek az @@##@?! kérdésére,, Na ezzel viszont mehetne pszichológushoz más öröm forrást kéne találnia.

2014. jan. 9. 10:51
 75/76 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__5188..

Ne lehet hogy ő volt az? Mert neki is nagy károkat okozott a sztori.

2014. jan. 9. 13:18
 76/76 laci911 ***** válasza:
Szerintem gyáva húzás volt , ha tényleg nem nem volt normális miért randyztál vele ?
2014. márc. 9. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!