Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?
Már az alapfeltevés is hibás, hogy aki szűz, az feltétlenül beteg, erőszakos. Egyelőre sem a btk.-ban, sem az orvosi szakirodalomban nem tüntetik fel a szüzességet bűncselekmények forrásaként vagy betegségként.
Az is hibás feltételezés, hogy aki szűz, az azért szűz, mert nem lett volna kivel elveszítenie. Mint ahogy azt sem jelenti, hogy ettől még ne randizott volna, vagy ne lett volna párkapcsolata. (Jó, persze, gondolom nálad a randizás egyet jelent egy alapos keféléssel, de normálisabb körökben a kettő időben kicsit elkülönül egymástól.)
Én 29 éves koromig szűz voltam. (Lehet fújolni meg lepontozni nyugodtan!) Volt párkapcsolatom addig is. Nem azt mondom, hogy százával epekedtek utánam a nők, de 29 éves koromig pettingnél több nem volt, pedig tudtommal nem szenvedek mentális betegségekben. Egyszerűen az én értékrendem szerint a szüzesség egy érték, amit nem lehet csak úgy bárki jöttmentnek odaadni, csak mert tetszik a s*gge, meg két pia után feláll rá a lompos. Maga a nemi aktus pedig egy működő kapcsolat kiteljesedése, és nem pedig a beugró hozzá. Teljesen az én döntésem volt, egyetemen (meg azért előtte is) lett volna rá bőven alkalmam, hogy elveszítsem. De nem tettem, mert nem akartam olyannak adni, akit pár szép szó meg egy vodkanarancs után bárki megkaphat.
Tény, hogy kicsit soká jött el, hogy megtaláljam az igazit, de azt gondolom, ez annak sem megy könnyen, aki a fél városon végigmegy.
09-21 13:08
hihetelen hogy az emberekben mennyire megvan ez az ELŐÍTÉLETESSÉG, most én is az vagyok... nem olvastam végig.
Összefoglalom a nagy büdös helyzetet:
"Én egy érzelmes, régimódi férfi vagyok, akinek a belső érték nagyon számít de a külső annyira nem. Vagy az is, így még nehezebb dolgom van."
"Számomra a szex kizárólag hosszú járás vagy házasság után jöhet szóba."
"Csúnya vagyok, ezért nem kellek senkinek."
"Csóró vagyok, ezért nem kellek senkinek."
"Csúnya és csóró is vagyok és ezért végképp nem kellek senkinek."
"Johnny Bravo vagyok."
Epic kérdés.
Szemétkedtél vele ("kérettem magam ahogy illik"), emiatt megmondta a véleményét rólad, ami jogos, hiszen szivattad, és neked áll feljebb. Mesélj még....
Ja, és hogy 31 évesen szűz valaki, az annak az eredménye, hogy nem alfahím macsó páwa akármi. Nincs ebben semmi különös.
Hogy hiba volt-e? Ha a srác oldaláról nézzük, akkor nem volt hiba, hiszen jellemileg nem ütöd meg sajnos azt a szintet, hogy bárkinek is az első legyél. Ez van.....
Lehet azért esett neked Kérdező, mert úgy kéretted magad, mint egy prosti, ami az írásodból ez ki is tűnik, jelentősen.
Szerintem téged, sokszor dobtak már, mert észrevették, hogy "olyan" vagy.
Nem hiszem hogy olyan bűn az, aki 31 évesen még szűz, mint aki 13 évesen már dug!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!