Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elhajtottam, mert szűz, hiba...

Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?

Figyelt kérdés
Egy 31 éves pasi próbált velem ismerkedni, én kérettem magam ahogy illik, mielőtt megkapta volna az esélyét, aztán lehet hogy beijedt, mert nekem rontott hogy én csak szivatom őt biztos, meg egyébként is őneki még soha nem volt kapcsolata meg szűz is. Ettől teljesen kikattantam, milyen egy beteg valaki lehet már valaki aki 31 évesen még nem jutott el a párkapcsolatig meg a szexig, meg is szakítottam vele minden kapcsolatot mert attól félek hátha mentálisan beteg vagy perverz és bántana. 25/N
2013. szept. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim válasza:
85%

Nem azért szűz a legtöbb 20+ éves férfi mert valami szellemi betegsége van..Persze vannak olyanok is biztosan..

Nekem sikerült kifognom mindig olyan lányokat akiket leginkább a férfiban a jövedelme vonzott, meg az hogy pl suliba már hogy kapott e aputól egy autót.. stb stb....

Ma már cinkelnek engem is a lány ismerőseim ezzel az állapotommal.. de tudom hogy bárkivel már nem is tudnék lefeküdni.. Van olyan nő akivel ezt eltudtam volna képzelni, szerettem is.. még most is.. de sajna nála sélyem sincs, véletlen hallottam amikor a b.nőjével beszélgetett, most egy olyan srác az aki elnyeri Őt akinek van több autója is, háza, és kb 2 hete vált el...gyereke van és kb 15 évvel idősebb nála..

Sz tem nem kell elítélni az ilyen embereket mint mi akik így jártunk.. Bár mondjuk a kérdező amit írt az alapján a srácnak biztosan valami baja... ha pont ilyesmire tudott közben gondolni..

25/F

2013. szept. 22. 12:40
 32/76 anonim ***** válasza:

Rossz körben mozogsz ha bántanak emiatt.Válts társaságot.

Még jó hogy rólam nem tudják.

2013. szept. 22. 13:11
 33/76 anonim ***** válasza:
92%

Idézek tőled, csak úgy főbb gondolataidat:

"Egy normális, egészséges ember nem szűz 31 éves korában."

"...31 évesen ilyen állapotban van az félelmetesen undorító."

"Ti belemennétek ilyenbe érett emberként?"

"Nem vagyok én pszihiter, hogy kezelgessem a lelkecskéjét..."

"...nekem tökös pasi kell, nem valami nyámnyila vén szűz."

"...húztam egy kicsit az agyát..."

Még te vagy érett ember? Akkora bunkó vagy már megbocsáss, hogy mammutot lehetne veled agyonütni. Ebből a pár megnyilvánulásodból már le lehetett vonni a konzekvenciát, hogy messze alatta állsz annak a srácnak. Őszintén sajnálom az illetőt, hogy veled akadt össze.

2013. szept. 24. 19:30
 34/76 anonim ***** válasza:
95%

Ezt az utolsót nem hagyhattam szó nélkül annyira szimpatikusan írt.

De vajon a párját megtalálta?Remélem igen.

2013. szept. 25. 15:00
 35/76 anonim válasza:
71%

csak azért tűnik amúgy egészségtelennek ha egy férfi szűz ennyi idősen mert manapság már 14 évesen a legtöbben szexelnek..

viszont régen a szülők s e úgy nevelték a gyerekeiket.. mondjuk ezért gátlásosabb az akkori nemzedék..

viszont ha mindig így állnak majd a szűz férfiakhoz a nők akkor majd maradnak a nők számára azok akiknek szerencséjük volt.. a szüzek azok is maradnak..

a végeredmény pedig az lesz h nincs normális pasi-nő ezen a bolygón....

2013. szept. 29. 10:15
 36/76 anonim ***** válasza:
88%
Egy ember felett csak akkor ítélkezhetsz, ha megismered és átéled a benne lévő fájdalmat, míg ezt nem érzed át és nem ismered meg, addig semmi közöd, semmi jogod pálcát törni a feje felett!
2013. okt. 6. 14:16
 37/76 anonim ***** válasza:
90%

Akkor mindenki, aki nem dugatja meg magát rögtön az első 2 randi valamelyikén, az szerinted beteg?

Szerinted mindenki, aki nem dug meg azonnal, az mentálisan beteg és perverz?

Nem lehet, hogy inkább benned van a baj?

2013. okt. 6. 14:18
 38/76 anonim ***** válasza:
88%
te annyira ostoba vagy, hogy valami hihetetlen. jól is tetted, hogy megszakítottál vele minden kapcsolatot, szegénynek ne egy ilyen "nő" mellett kelljen már élnie...
2013. okt. 6. 14:19
 39/76 anonim ***** válasza:
84%

na épp az ilyen nők miatt nincs nekem senkim

de nem is bánom

2013. okt. 6. 14:23
 40/76 anonim ***** válasza:
64%

Némiképp tévedésben van a legtöbb ember akármelyik oldalon áll ebben a vitában.Kezdjük ott hogy szüzességet elveszíteni-márha csakis ez a cél- marhára nem bonyolult.Pár ezer forint vagy mondjuk egy finom koktélra meghívás bizonyos helyeken(utobbira még rá is lehet fogni hogy nem prostis megoldás hisz az elbüvölő pasik is mittudomén vacsorára hívják előtte a nőt) elég szokott lenni.

Pont hogy a részletekben van a lényeg:nem a tény hogy megtörtént -e hujjuj. Fontos mikor kivel milyen körülmények közt nameg lett e folytatása.Nekem is vannak önjelölt szívtipró ismerőseim akik dicsekednek mekkora kanok de amikor megkérem hogy mutassa meg fb a legújabb fogását akkor elzárkózik,nyilván mert nem bombanő azaz nincs mögötte hűdenagy teljesítmény.

Személy szerint egyébként nem tartom azt se kizártnak hogy a szüzek egy része úgy van a nőkkel mint más az autókkal.Hogy egy hasonlatot írjak:"BMW-be már beülök de inkább gyalogolok mintsem Trabanttal püfügjek végig a városon".

NA ezt lököm én ide csámcsogni

2013. okt. 6. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!