Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok 18 körül! Mi a vélemény...

Lányok 18 körül! Mi a véleménytek arról a srácról, aki 18 éves és szűz?

Figyelt kérdés
Lehetett volna már esélyem többször is de nem volt megfelelő partner, meg helyzet, az a baj elsőnek 16 évesen veszthettem volna el az osztálytársammal, ami elég hülyén jött volna ki mivel tapasztalatlanok voltunk. Másik osztálytársammal pedig most nyáron, belekerültünk elég rendesen a "dolgokba" (Nem voltunk józanok...) kerültünk, de ő észnél volt. A kérdésem az, hogy mennyire számít ez, az osztályból már sok fiú túl van ezen csak néhanyan vagyunk...

2013. szept. 20. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%

"Jó ej srác vagy"

Ez. És repülsz a barátzónába :D

2013. szept. 20. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem azt hogy szűz vagy ha okosabb akk azt hogy félénkebb visszahúzódóbb komolyabb
2013. szept. 20. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
lehetett volna esélyem többször is :D Remélem ezt te se hiszed el, mert ösztönből beraktad volna
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt nem értem...lehet én vagyok a hülye
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát mi a jobb lefeküdni egy csomó olyan lánnyal akit nem szeretsz, vagy lefekszel egyel akit igazán szeretsz? Majd az igazi elveszi :) nem ciki
2013. szept. 20. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem normális dolog. Majd találsz egy megfelelö partnert.
2013. szept. 20. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Tudod az, hogy szűz vagy, nem árul el sokat a személyiségedről, így véleményt sem alkotok rólad. Ez alapján nem ítélünk!
2013. szept. 20. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
"Majd találsz egy megfelelö partnert." Ezt mondják sokan, de azt gondolatban még hozzáteszik "De nem engem". Ugyanis a tapasztalatlan (párkapcsolati és szexuális értelemben is) férfinak nincs semmi előnye.
2013. szept. 20. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Enis 18 f vok szűz visszahuzodo
2013. szept. 20. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, sőt, előny lenne! Mindenki tapasztalatlanul kezdi, ha mindenki elítélné a tapasztalatlanokat, akkor tele lenne velük a világ! Senki nem szexelne! Milyen felesleges kérdés...
2013. szept. 20. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!