Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?
26 évesen férfiként nekem sem volt semmilyen intim együttlétem, vagy párkapcsolatom. Vannak barátaim, nem vagyok depressziós, szerintem perverz sem :D Egyszerűen nem jött össze. Nyilván nem vagyok egy szívtipró adonisz, de olyat is kaptam már hogy "az a te bajod hogy csóró vagy". Ettől még nem érzem, hogy mentálisan beteg lennék. Kicsit rosszul esik ilyeneket olvasni (feltételezve hogy a kérdező nem csak egy kamu troll), hiszen bár nem vagyok még 31, 5évem sincs már addig. Ez a tanítónénis dolog is szerintem annyira.... hülyeség :D Nem hiszem hogy a szex annyira bonyolult, ösztön tehát jönnie kell. Kész. Másrészt senki sem az anyja hasában tanulja, illetve tapasztalt embereknek is mindig kicsit új ha új partner van. Ha mindenki elutasítja honnan tapasztaljon? Ez kicsit olyan mint a munkáltatók... a szakmai tapasztalatot elvárják, de persze fel nem vennének hogy meglegyen a tapasztalatod. Nagyon remélem, hogy nem minden nő gondolkodik úgy ahogy a kérdező, mert idővel egyre nagyobb gondban leszek a párkapcsolati dolgokkal.
Másrészt egy olyan ember aki 10éve szexelt 2x miért lenne különb attól aki 31évesen még nem? Csak mert nem szűz? Ugyan....
"Nem ezt várjuk a férfitól."
És ha erre én meg azt írom, hogy mi meg nem azt várjuk egy nőtől, hogy mindenkivel összefeküdjön hanem azt, hogy szűzen menjen férjhez, gyerekeket szüljön, gondoskodjon róla és főzzön, akkor le vagyunk oltva.
Igazi feminista némber vagy. Kötelesség, nőiesség nuku, de a hagyományos férfiszerepeknek feleljen meg a férfi. Ez nem fog menni.
"Az ilyeneknél nagy esély van rá hogy később is csak a problémák lesznek vele. Aki ennyi idős koráig semmit nem hozott még össze,ott valami baj van. Persze lehet rinyálni meg mindent a nőkre fogni,de ez nem igaz. 34/F"
Teljes mértékben egyet értek. Hiába pontozzátok le az ilyen válaszokat skacok, akkor is ez az igazság.
23. Hát látod, nekünk már nem kell szüzen férjhez mennünk, de kár... :P De a férfitól még mindig várjuk, hogy férfi legyen :P Egy nő pedig véleményem szerint nem attól lesz nő, hogy elfojtja a szexualitását házasságig.
Bírom amikor 1-2 mondat alapján lefeministáznak valakit...
Ettől még én elvárnám a tapasztalatot egy 31 éves férfitől. És megsúgom, a többség így van ezzel.
"én kérettem magam ahogy illik, mielőtt megkapta volna az esélyét" === szívattál, játszottál az érzelmeimmel, kihasználtál, meghívattad magad ide oda, rád ment vagy 400000-em!
Csodálkozol, hogy elvártam volna valamit cserében?
A 8-as válaszolóval értek egyet.
A 11-es válaszoló hol elérhető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!