Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?

Jaaj de csúnya gonosz itt mindenki.
Látszik nem értitek a kérdezőt.
Neki egy tökös kan kell, aki megdöngeti aztán leszarja amíg nem lesz megint kanos. A kérdezőnek az a pasi aki randik és ismerkedés után kívánja ágyba vinni az nem jó, mert az pervez és beteg.
Az a tuti csávó a hölgyike szemében akinél a randi fogalma kimerül egy "megdughatlak keményen cica" kérdésben.
Ez van, az önjelölt nem akarunk tanárnénik lenni-ktől kérdezem ha nem egy 31 éves szűzről lenne szó, hanem teszem azt egy 18-19 éves kinyalt külsejű szűzről akkor ugye menne a tanárnéni szerep?
That's all srácok.

09-21 14:38
Ez így van ahogy írod, aki ez miatt elítél vagy megszól azzal nem érdemes foglalkozni.
Vannak még ilyen nők szerencsére, de kevés.

nem volt hiba, de te is elég degenrált lehetsz kérdező, egyrészt ha már ilyet csinálsz, hááát nem te vagy az egyetlen, de ezt így nem szokás hangoztatni, hogy te mekkora hülye pitsa vagy, kb ezt írod magadról
hogy JA ÉN AZTÁN LENÉZEM AZ ILYENEKT, ÉN MEG MISS TÖKÉLETES VAGYOK,,,
igazából az egész hülye storyd lényegtelen szar. Semmi olyan nincs benne, amitől különösebben extra lenne, ennyi erővel bármilyen fiúnál akivel nem jössz össze megkérdezhetnéd: "elküldtem a fiút mert nem tetszett hogy lehányta a ruhámat a bulin, hiba volt?"
az hogy betegnek gondolod, hát te dolgod, lehet tényleg az volt, lehet hogy nem, mindenesetre a te leírásodból az életbe nem derül ki, ezért lényegtelen is. Csak magadat minősíted, pontosabban hogy hülye vagy és szarul fogalmazol,,,

Az itt a probléma, hogy már nem csak 31 évesen jelent hátrányt ha szűz valaki.
20 évesen ha elmondom egy 18-22 közötti csajnak, hogy szűz vagyok 99% biztos, hogy körberöhög, de még akkor is, ha ő maga is szűz.
Csak azt nem tudom mégis mi a jó istent várnak? Mégis hogyne lennék már szűz, mikor 20 évesen nem kellek ez miatt senkinek, hazudjak?
Amúgy meg baromi sokat kell tanítani ezen tényleg... Bonyolultamm mint az atomfizika..

Én is szűz vagyok harmincévesen, elég sok ribi ugrál körül engem, de egyik sem kaphatott még meg, ugyanis várom az igazi hölgyet, aki valóban megérdemel engem. Ó hát igen, nektek rinyáknak ez is problémát jelent, ha valaki nem fekszik össze mindenféle útszéli riheronggyal, szánalmasak vagytok. Ilyen hozzám hasonló férfiak is léteznek, kedves kérdező? Igen, léteznek! Semmi gond nincs velem mentálisan sem, és külsőleg sem, céltudatosan tervezem, építem a jövőm, és a külcsínre is rendkívül sokat adok. Úgyhogy kedves kérdező, ha szerinted aki 30 fölött még szűz, annak komoly agybaja van, akkor szerintem ilyen felfogással jobb ha lehúzod magad a hozzád legközelebb eső klotyón. Sajnálni sem tudlak. ;)
Tisztelettel:
egy öntudatos, sikerorientált, az igazira váró szűz harmincas

Igen jól tetted.
Biztos vagyok benne, hogy talál magának nálad sokkal jobb nőt! Aki nem kéreti magát, meg nem játszadozik majd az érzéseivel.
neked meg kívánok egy gyökeret ki végigkúrta az ország összes szórakozóhelyének összes r*b*ncát. Ilyen való hozzád!
Lehet, hogy eddig nem vágyott rá, ettől még nem feltétlen mentális beteg vagy perverz...
Lehet, hogy őt is megfertőzték az elvárások, vagy nagyon megijedt, hogy neki kell irányítania és még nem szeretgette meg senki, vagy ha meg is szeretgette, van egy hatalmas csalódása, ami rabul ejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!