Szex szűz lánnyal. Mit tegyek? Többi lent
Mostmár tervben van az első együttlét de még nem volt dolgom szűz lánnyal, nekem mit kell tennem ha esetleg vérezne?
Esetleg tanács mit csinálhatnék,hogy élvezetessé tegyem neki az elsőt?
Én nekem az elsőnél szerintem semmi különöset nem csinél a barátom.
Annyi, hogy legyél vele gyengéd és ha azt mondja, hogy fáj neki, hagyd abba. Beszéld meg vele, hogy nyugodtan mondja, ha valami rossz neki...aztán később majd belejön:)
A vérzéssel te nem tudsz mit csinálni...kezeld természetesen a dolgot.
Amúgy nem biztos, hogy nagyon vérezni fog, ez mindenkinél más.
Terítsetek magatok alá törölközőt, arra az esetre, ha vérezne. Egyébként meg ugyanúgy kell eljárnod, mint minden más esetben. Csináld azt, ami mindkettőtöknek jó, és figyelj a reakcióira. Ha valami fáj neki, akkor hagyd abba, ha valami tetszik neki, csináld. A szex - teljesen mindegy, hogy hányadik - a két fél együttműködésétől, a másik iránti figyelemtől és tisztelettől lesz jó. Biztasd előtte illetve közben is arra, hogy mondja el, mi jó neki és mi nem, te pedig ezekre figyelj oda. Nem egy nagy cucc.
Élvezetes akkor lesz, ha odafigyelsz a reakcióira. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!