Hogy viselkedjek első alkalomkor egy szűz lánnyal?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam szűz lánnyal, és nem tudom, hogy hogyan, mit kéne másképp csinálni, mint eddig. Hogy tudnám ellazítani, hogy ne szégyellje magát, hogy ne fájjon neki, stb...?2013. aug. 1. 17:55
2/8 anonim válasza:
Bíztasd, hogy minden rendben van/lesz. Ha ő esetleg nem meri mondani, akkor te kérdezgesd, hogy hogy jó neki? (hogy nem fáj-e stb..) Mindent lassabban kell csinálni, óvatosabban, és nyugtasd meg azzal ha valami nem jó neki akkor leállsz, így nem fog aggódni annyira.
3/8 anonim válasza:
legyél megértő, ha kell biztasd egy kicsit stb
figyelj rá oda kicsit jobban, de amúgy ugyan úgy mint egy nem szűz lánnyal
5/8 anonim válasza:
Elsőnek így is úgy is fájni fog neki. Én úgy csinálnám neki hogy bementek a szobába levetkeztek teljesen és utána felizgatnád, kinyalnád és megujjaznád. Amikor már nagyon nedves akkor nagyon óvatosan behatolsz de az óvatos legyen. A legfontosabb hogy védekezzetek :) Sok szerencsét. Egyébként hány évesek vagytok?
6/8 A kérdező kommentje:
Én 19, ő 18. Köszi a tippeket! :)
2013. aug. 1. 18:02
7/8 anonim válasza:
először jól nyald ki, izgasd fel, hogy kellően nedves legyen. utána lassacskán, fokozatosan helyezd be neki, közben kérdezgesd, hogy jó így, nem fáj, stb... nyugtatgasd, az a lényeg.
8/8 anonim válasza:
mikor végigolvastam, hirtelen azt hittem,hogy most akkor valami szülés lesz-e :DDDD
de igen, bánj vele gyengén, és ügyelj,hogy neki is jó legyen,de azt csak te tudod és látod majd,hogy mi jó neki :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!