Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elhajtottam, mert szűz, hiba...

Elhajtottam, mert szűz, hiba volt?

Figyelt kérdés
Egy 31 éves pasi próbált velem ismerkedni, én kérettem magam ahogy illik, mielőtt megkapta volna az esélyét, aztán lehet hogy beijedt, mert nekem rontott hogy én csak szivatom őt biztos, meg egyébként is őneki még soha nem volt kapcsolata meg szűz is. Ettől teljesen kikattantam, milyen egy beteg valaki lehet már valaki aki 31 évesen még nem jutott el a párkapcsolatig meg a szexig, meg is szakítottam vele minden kapcsolatot mert attól félek hátha mentálisan beteg vagy perverz és bántana. 25/N
2013. szept. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
91%

nem volt hiba, ugyanis mindenki olyan párt érdemelne, akivel kölcsönösen szeretik egymást.

te az biztos, hogy nem szeretted őt, mert ha így lett volna, nem érdekelne hogy szűz-e

jobban jár ha talál mást

2013. okt. 19. 13:38
 52/76 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a kérdező már rég nem olvassa a válaszokat, mert sok negatív volt a válaszok közt, így esetleg neki is szembe kellene néznie azzal: esetleg ő is hibázott.

Gondolom elmenekült.

2013. okt. 19. 14:54
 53/76 anonim ***** válasza:
80%
Minden második nő így áll a férfi szüzességhez, mint a kérdező, sajnos...
2013. okt. 19. 14:56
 54/76 anonim ***** válasza:
87%
Csak tudnám, hogy az Istenes Bencék, meg a Justine Bieberek hogyan veszítették el a szüzességüket, és hogy hogy nekik elnézték a csajok...
2013. okt. 19. 14:57
 55/76 anonim ***** válasza:
91%

Én most is azt látom hogy még mindig az a menő srác aki anno hullarészegen azt se tudja kivel hány menetet zavart le a dizsi előtt valami félreeső részen, valamint (35 éven túl) legfőbb gondja, hogy milyen tetkókkal tetesse magát tele hogy lehetőleg minél kevesebb szabad bőrfelület maradjon a testén.

Közben meg természetesen több barátnőjük is van párhuzamosan.

Ők biztosan nem perverzek és betegek, csak azok akiknek valamiért nem volt még módjuk egy kapcsolatban hosszas járás után lefeküdni.

Olyankor jó csak az olyan pasi akinek nincs tapasztalata, ha a hölgyek lelki szemetesládára vágynak, mert a fentebb ismertetett nagymenő csávók kissé szétzúzzák érzékeny lelküket, mert nem túl hűséges típusok... Ez enyhe kifejezés.

2013. okt. 19. 15:19
 56/76 anonim ***** válasza:
88%

"Én most is azt látom hogy még mindig az a menő srác aki anno hullarészegen azt se tudja kivel hány menetet zavart le a dizsi előtt valami félreeső részen, valamint (35 éven túl) legfőbb gondja, hogy milyen tetkókkal tetesse magát tele hogy lehetőleg minél kevesebb szabad bőrfelület maradjon a testén.

Közben meg természetesen több barátnőjük is van párhuzamosan.

Ők biztosan nem perverzek és betegek, csak azok akiknek valamiért nem volt még módjuk egy kapcsolatban hosszas járás után lefeküdni.

Olyankor jó csak az olyan pasi akinek nincs tapasztalata, ha a hölgyek lelki szemetesládára vágynak, mert a fentebb ismertetett nagymenő csávók kissé szétzúzzák érzékeny lelküket, mert nem túl hűséges típusok... Ez enyhe kifejezés."

Egyetértek!

2013. okt. 19. 15:22
 57/76 LeftBehind ***** válasza:
100%
54. Pénz és hírnév,ennyi.
2013. okt. 19. 16:43
 58/76 anonim ***** válasza:
60%

3 szó jutott eszembe.

Egyedül dögölj meg!

2013. nov. 2. 16:05
 59/76 anonim ***** válasza:
63%
Remélem kínok közt fogsz meghalni kérdező' f 26
2013. nov. 2. 16:12
 60/76 anonim ***** válasza:
60%
jaaa és egyedül.
2013. nov. 2. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!