Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Büszke lehetek arra hogy...

Büszke lehetek arra hogy férfiként 28 évesen megőriztem a szüzességem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ez nagyon ritka, kevés férfi társam bírta ki ilyen sokáig szex nélkül, de nekem erős az akaratom és sikerült, úgy érzem ez önmegtartóztatás mesterfokon ami nagy erény manapság. Csak annak szeretném odaadni a szüzességem, aki megérdemli sok lány szeretné, de én csak az igazinak szeretném odaadni.
2013. jún. 18. 10:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
azt érzel amit akarsz,de biztos hogy van valami oka annak hogy eddig nem találtál senkit
2013. jún. 18. 13:34
 42/46 anonim ***** válasza:
47%

1. Egyáltalán nem kellene büszkének lenned szerintem. Semmi erény nincs ebben. SEMMI.

2. Én sosem ítéltem meg egy embert arról, hogy hány emberrel feküdt le. Volt már szűz barátom is, valamint olyan is, aki rengeteg nővel volt (kb. 40-el). Egyáltalán nem ettől függ, hanem attól, hogy mit érzünk egymás iránt. Amúgy a szex milyenségét is inkább az érzelmek befolyásolják, a tapasztalat csak megfűszerezheti ezt adott esetben.

3. Te vagy rettenetesen felszínes. Méghozzá azért, mert azt hiszed, hogy egy embert meghatározhat a szexualitása, és akár részben is definiálhatja ez az értékét.

Emiatt a gondolkodás miatt nekem pl. soha nem kellenél, még ha utánam dobnának, akkor sem.

4. Az egyik előttem szólónak üzenem, hogy létezik olyan, hogy első látásra elpattan valami olyan szikra, amiből hamar szerelem lesz (tapasztalat), sírig tartó hűség létezik (onnan tudom, mert én képes lennék rá), tökéletes emberek pedig tényleg nem.

2013. jún. 18. 17:56
 43/46 anonim ***** válasza:
76%
Végigolvastam az összes választ, és csak annynit tudok hozzáfűzni, hogy egy szexcentrikus társadalomban SOHA nem fogod elérni, hogy ez előnyt jelentsen az embereknél, de nem is kell. Mások megítélése semmit nem ér, csak a sajátod számít, ha te ezt büszkeségnek érzed, akkor az is. Sajnos amíg az emberek lusták, és nem tudnak semmit sem letenni az asztalra, addig az olyan dolgok fognak menőnek számítani, amikhez nem kell megerőltetés: piálás, füvezés, szex stb... Gondolj csak bele, mennyivel másabb lenne a világ, ha mondjuk az számítana a tizenévesek körében menőnek, ha valakinek jó jegyei vannak a suliban, csak ehhez sajnos szorgalom és kitartás kell, szóval maradnak menők a nem megerőltető dolgok. Igazából a menő dolgok azok amikért áldozatokra volt szükség pl.: jó szülőnek lenni, jó karriert kiépíteni, iskolában jól tanulni. Ezeknek a dolgoknak az értékét eltakarta a média, és sok dolgok ál-értéket kapott, például a szex is. Mindent összegezve, a tény, hogy nem szexeltél nem elítélendő, mondjuk inkább semlegesnek, minden dolog semleges az ember életében amit NEM csinált, mert azt ugye NEM csinálta meg. Igazi büszkeség ha valami IGAZI eredményt érsz el az életben, persze akkor majd jön a sok irígy és megpróbál lehúzni, de velük meg nem kell foglalkozni! :) Na szép napot!
2013. jún. 18. 18:23
 44/46 anonim válasza:
100%
És arra nem gondoltál,hogy mi van ha nincs igazi vagy csak nem találkozol olyannal akit elég jónak gondolsz? Ha túl sokáig válogatsz egy idő után nem lesz miből válogatni,férfiaknál ez másképp van,28 évesen nem épp erény,hanem szomorú.
2013. jún. 19. 19:46
 45/46 anonim válasza:
0%
Komolyan csodálkozom azon, hogy egyes hozzászólók milyen szinten fel tudják magukat húzni ezen a "szüzesség" témán. Vicces olvasni, hogy egyesek csaknem forrnak a dühtől, hogy egy számára idegen ember valahol az ország másik felén még 20 év felett is szűz. :D Érdekes.
2013. jún. 27. 01:07
 46/46 anonim válasza:
nagyon odavagy magadért tesokám:D:DDDDD
2013. szept. 4. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!