Büszke lehetek arra hogy férfiként 28 évesen megőriztem a szüzességem?
1. Egyáltalán nem kellene büszkének lenned szerintem. Semmi erény nincs ebben. SEMMI.
2. Én sosem ítéltem meg egy embert arról, hogy hány emberrel feküdt le. Volt már szűz barátom is, valamint olyan is, aki rengeteg nővel volt (kb. 40-el). Egyáltalán nem ettől függ, hanem attól, hogy mit érzünk egymás iránt. Amúgy a szex milyenségét is inkább az érzelmek befolyásolják, a tapasztalat csak megfűszerezheti ezt adott esetben.
3. Te vagy rettenetesen felszínes. Méghozzá azért, mert azt hiszed, hogy egy embert meghatározhat a szexualitása, és akár részben is definiálhatja ez az értékét.
Emiatt a gondolkodás miatt nekem pl. soha nem kellenél, még ha utánam dobnának, akkor sem.
4. Az egyik előttem szólónak üzenem, hogy létezik olyan, hogy első látásra elpattan valami olyan szikra, amiből hamar szerelem lesz (tapasztalat), sírig tartó hűség létezik (onnan tudom, mert én képes lennék rá), tökéletes emberek pedig tényleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!