Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Büszke lehetek arra hogy...

Büszke lehetek arra hogy férfiként 28 évesen megőriztem a szüzességem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ez nagyon ritka, kevés férfi társam bírta ki ilyen sokáig szex nélkül, de nekem erős az akaratom és sikerült, úgy érzem ez önmegtartóztatás mesterfokon ami nagy erény manapság. Csak annak szeretném odaadni a szüzességem, aki megérdemli sok lány szeretné, de én csak az igazinak szeretném odaadni.
2013. jún. 18. 10:44
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod,hogy ki az igazi?
2013. jún. 18. 10:45
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Vagy inkább nem volt aki széttegye a lábait:)
2013. jún. 18. 10:46
 3/46 A kérdező kommentje:
1-es ezt érzi egy magas érzelmi intelligenciával megáldott ember
2013. jún. 18. 10:47
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, ez manapság már egy kolostorban is nagy erény! :D

Személy szerint én bánnám, hogy elpazaroltam a fiatalságomat (18 évesen vesztettem el, azóta pedig rendszeresen van nemi életem, igaz az "igazit" még nem ismertem meg). Az "igazinak" majd a hűségemet adom, nem a szüzességem...

Büszkének nem kell lenni rá, de szégyellni sem kell ;)

2013. jún. 18. 10:53
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kell gyakorolni , hogy majd jo legyel az igazinak :P
2013. jún. 18. 10:54
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen..én is azt hittem rátaláltam az igazira. Tökéletesen összeillettünk, működött a kapcsolat, együtt éltünk, kirándultunk, tökéletes volt minden. Közös terveink voltak, szerettük egymást. Majd egyik nap közölte velem, hogy neki ez nem megy és lelépett. Semmi előzetes jelzés nem volt..hogy valami nem oké. Boldognak láttam, éreztette, hogy szeret.

Voltak már előtte kapcsolataim és tudom, hogy ez nem a szokásos "ő az igazi" duma. Mert ő tényleg az volt.

De egyébként te legyél csak büszke arra, hogy megőrizted(irónia)...mégis minek? Túlértékelt az egész. Egyébként pedig én nem örülnék egy ilyen pasinak, mint te. Ne legyen szűz, mert aztán 1 év után lecserél, mert mégsem elég egy csaj egy életen át.

2013. jún. 18. 10:55
 7/46 anonim ***** válasza:
100%

Háááátt.. nekem nem az a szó ugrik be hogy "büszkeség" ha egy férfi 28 évesen vagyis közel 30 évesen szűz. Inkább a "sajnálom szegényt," szó ugrik be több okból is.

1. biztos olyan csúnya külsőleg hogy senkinek nem kell a pasas, pedig én hiszek abban hogy mindenkinek megvan a társa, a másik fele.

2. szegény, sajnálom, mert biztos annyira nincs önbizalma hogy egy olyan lányt is megszólítson aki akár egy tányér bablevesért lefekszik bárkivel.

Az igazság az, hogy a szüzesség férfiaknál nem erény.

Egy tapasztalatlan lány inkább olyan férfit választana akinek van némi fogalma a szexről, aki meg tudná mutatni mit hogyan, hogy miképpen legyen jó a szex. A tapasztalt nőknek meg már megvan a maga igénye a szexhez amit egy szűz férfi nem biztos hogy megad neki..

2013. jún. 18. 10:57
 8/46 anonim ***** válasza:
96%
Nőből vagyok, és én ezt nem érzem büszkeségnek a te esetedben. Inkább taszító... ne haragudj, ez az őszinte véleményem.
2013. jún. 18. 11:00
 9/46 anonim ***** válasza:
88%

Én nem látok ebben semmi dicséretest. Utálom azt, amikor az emberek úgy állítják be a szexet, mint valami ördögtől eredő ocsmány, fertőző mocskot. Mintha az, akinek már lenne nemi élete, kb annyira se lenne érdemes, hogy tarkón lőjék.

Az ilyen emberrel mégis mennyire lehet felszabadultan szeretkezni? Gondolom semennyire... Márpedig anélkül nem lesz életképes kapcsolat. Mert most te úgy gondolod, hogy mekkora áldás a nőknek, hogy egyhez se nyúltál még hozzá, de ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem is értesz hozzájuk. Mert tapasztalatod nincs. Olvasni róla, nézni, beszélni nem elég... ehhez tapasztalni kell.

Szóval ha őszinte akarnék lenni, szerintem semmi büszkeség nincs abban, hogy szűz vagy, de ha neked jó így, hát egészségedre.

2013. jún. 18. 11:03
 10/46 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon sok nő szeretne mert állítólag nagyon helyes vagyok, de én nem adom oda akárkinek az biztos
2013. jún. 18. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!