Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Büszke lehetek arra hogy...

Büszke lehetek arra hogy férfiként 28 évesen megőriztem a szüzességem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ez nagyon ritka, kevés férfi társam bírta ki ilyen sokáig szex nélkül, de nekem erős az akaratom és sikerült, úgy érzem ez önmegtartóztatás mesterfokon ami nagy erény manapság. Csak annak szeretném odaadni a szüzességem, aki megérdemli sok lány szeretné, de én csak az igazinak szeretném odaadni.
2013. jún. 18. 10:44
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
100%
Furcsálnám ha egy pasi 28 évesen szűz lenne, de ha tetszene, akkor nem lenne gond. Viszont ahogy írsz az egészről nekem az jönn le, hogy baromi beképzelt vagy. Az pedig taszító, de nagyon..
2013. jún. 18. 11:41
 22/46 anonim ***** válasza:

gratulálok:)

de vagy az egyetlen 20év feletti szűz pasi aki nem hisztizik hanem megpróbálja megmagyarázni hogy azért nem dughatott meg egy csajt sem mert az igazira vár

nézz szét ezen az oldalon,nem kell hogy büszke legyél,itt 30felett is vannak pasik akik azért rinyálnak mert még szüzek úgyhogy nem ritka hogy ilyen sokáig nem dugtál

2013. jún. 18. 11:48
 23/46 anonim ***** válasza:
*te
2013. jún. 18. 11:48
 24/46 anonim ***** válasza:
83%
na hogyne te biztos helyes vagy ha 28 évesen még nem keféltél, bocs de inkább nyomi vagy
2013. jún. 18. 11:56
 25/46 LeftBehind ***** válasza:
51%

"Úgy érzem ez nagyon ritka, kevés férfi társam bírta ki ilyen sokáig szex nélkül, de nekem erős az akaratom és sikerült, úgy érzem ez önmegtartóztatás mesterfokon ami nagy erény manapság."

Tudod,ettől igazából nem tudtam,hogy röhögjek vagy rosszul legyek. Méghogy ritka,aki ilyen sokáig kibírja! Hát ki a halál akarná "kibírni"? Én 20 éves vagyok és már nem kellek a kutyának sem,te mégis mit vársz? Elárulom,hogy a mesebeli hercegnő éneklő állatokkal körítve nem fog beszambázni az életben,mivel....és most kapaszkodj meg - NEM LÉTEZIK! Nincs szerelem első látásra,nincs sírig tartó hűség,nincs Nagy Ő,nincs tökéletes ember!

Ha ezek után is úgy döntesz,hogy 28 éves férfi létedre inkább játszod a prűd kisasszonyt,akkor kellemes remete életet!

2013. jún. 18. 12:04
 26/46 A kérdező kommentje:

"Nincs szerelem első látásra,nincs sírig tartó hűség,nincs Nagy Ő,nincs tökéletes ember! "

Látom te is kevés élettapasztalattal rendelkezek.

Én több ilyen embert ismerek, akiknél LÉTEZETT, Jaaa és általánosítasz "NEM LÉTEZIK"

2013. jún. 18. 12:09
 27/46 LeftBehind ***** válasza:
26.Tévedsz,azok akikről beszélsz tisztelik és elfogadják egymást minden hibával együtt,mint mondtam senki nem tökéletes. Egy ilyen kapcsolat pedig csak évek alatt alakulhat ki,nem "ránézek és eldöntöm" alapon.
2013. jún. 18. 12:15
 28/46 A kérdező kommentje:

27.

Nagymamámnál pont ilyen volt.

Benyitott a wc-be nagypapám miközben ott volt nagymamám 18 éves korában. Azonnal megszerették egymást és 90 éves korukig együtt voltak soha egy veszekedés, mindig boldogságban.

2013. jún. 18. 12:17
 29/46 anonim ***** válasza:
93%
Büszke lehetsz magadra. Nem sok ilyen töketlen szaladgál az utcán.
2013. jún. 18. 12:25
 30/46 anonim ***** válasza:
74%

KEvés élettapasztalattal? Tehát neked több van? Az hogy neked ezt elmondták a nagyszüleid a te "élettapaszalatodhoz" semmit nem tesz hozzá. Ez nem a te tapasztalatod.

Egyébként kérdeztem valamit, de nem reagáltál. Ha úgy érzed megtaláltad a nagy ő-t, majd 1 év után elhagy téged, mert mégse jó minden, akkor mit teszel?

2013. jún. 18. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!