Sztetek gond h így veszítettem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Tegnap haverokkal buliban voltunk, volt ott egy csaj akit már régebbről ismertem, de még nem sokat beszéltünk előtte. Ittunk egy kicsit, majd félrevonultunk, és hát megtörtént aminek meg kellett történnie. A csaj nagyon jó volt, és szenvedélyes. Kicsit zavar h nem a barátnőm, mondjuk az még sosem volt nekem... 21F2013. jún. 16. 15:05
2/10 anonim válasza:
Nem baj, csak az, hogy gondolom, nem húztál gumit...
3/10 A kérdező kommentje:
de... mindig van nálam, végre tudtam is használni xD
2013. jún. 16. 15:09
4/10 anonim válasza:
Nem gond! Nekünk biztosan nem, de neked jobb, élvezetesebb lett volna ha érzelem, szerelem is lett volna benne!
5/10 anonim válasza:
Akkor mit szóljon az aki prostihoz megy és fizet neki 8000/12000ft,hogy elvegye a szüzességét?
6/10 anonim válasza:
Akkor jó! :) Ritka manapság, hogy valakinek esze is van :)))
2. voltam
7/10 anonim válasza:
Gond??!!!
Mázlista vagy öreg! :D
8/10 Narez válasza:
21 évesen még nem volt egy komoly kapcsolatod se? haver valamit nagyon rosszul csinálsz...más ajtón kopotgtass ne a discoba
9/10 anonim válasza:
26 évesen még mindég nem volt semmilyen kapcsolatom nővel!
10/10 anonim válasza:
Kedves 9-es válaszoló! Megkérdezhetem, hogyhogy nem volt még kapcsolatod nővel? Mi ennek az oka- félénk vagy, mi áll a háttérben? (Nem fizikálisan, csak jelképesen?) :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!