3hetd veszitettem el, az elso par lokes gumi nelkul volt, utana huztunk ovszert es ugy elvezett el. Ma 3nap kesessel megjott a menstruaciom. Ez azt jelenti nem vagyok terhes?
az előváladéktól is lehetsz terhes
gratulálok,sok eszetek van
megint csak biológia:
“Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel:
-a fogantatás viszonylag későn történik, ezért a “szokásos” időpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya
-a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses időpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik
-hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az időpontban jelentkezik, hanem az első harmad folyamán bármikor
amúgy nekem nem késett a szüzesség elvesztése után
De, lehetsz. Nem hiába ~35 körüli a megszakításos védekezés Pearl-indexe (100 nőből egy év alatt 35 lesz terhes a "kiveszem, mielőtt elmegyek" alkalmazásával).
A 7-es pedig nagyon jól leírta, hogy milyen esetekben léphet fel menstruáció-szerű vérzés terhesség ellenére.
Az első szex SEM hat a hormonháztartásra, nem kavarja azt össze, ez egy óriási tévhit. Max. a nemvédekezés miatti stressztől késhetett.
Persze az, hogy lehetsz terhes, nem jelenti azt, hogy az is vagy.
Ha ennyire agyatlan p.... vagy, mi a rákért nem húzol gumit rendesen, hogy még véletlenül se szaporodj?!
Ha már óvszert használsz, legalább azt a két sor használati útmutatót olvasd el, hogy mikor kell felhúzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!