Lehet a barátnőm így terhes?
tehat eloszor is vedekeztunk gumival
nagyon odafigyeltunk mindenre meg mikor nem volt rajtam gumi..
befalta nkm es volt elovaladek 100%. utana csokoloztunk is a nagy izgalomban. aztan en nyalogattam neki.. aztan jott a gumi s megint bekapta. aztan behatoltam jo melyre. tehat max elovaladek volt mikor nyaltam es a gumin mikor behatoltam de a szajabol/rol. szerintetek?esett mar valaki igy v hasonlokeppen teherbe?
Tanulmányoznod kellene a nyolcadik osztályos biológiakönyvet, mielőtt szexelni kezdesz. Vagy csak le akartad írni az élményeidet?
Hogy a viharba lehetne úgy valaki terhes, hogy gumi van rajtad? Max. ha kiszakad a gumi.
1:te tuti barom vagy
2:gumit felhúztál és a csaj bekapta?egészségére
3:a sexhez hülye vagy,ha nem tudod,hogyan lesz gyerek akkor ne is dugj,próbáld meg férfiakkal,náluk könnyebb a helyzeted
Kb 20 perc kellett, mire rendesen tudtam értelmezni a mondatokat.
Először is: Ez egy baromság.
Második: Ha nem vagy szexuálisan felvilágosítva: Biosz, valamint Google.
Lehet, hogy azért tette fel a kérdező, mert még fiatal, tapasztalatlan és hiába tudja a biológia alapjait, mégis meghallgatta a barátnőjétől, hogy "Egy hete késik, jajjajajajjjj, biztos terhes vagyok, brühühühü".
Nyugodj meg, ha a leírtak szerint történt minden, akkor nem lehet terhes.
Ha másképp történt volna, akkor is minimális a valószínűsége, hogy az előcseppektől egy nő teherbe essen, bár az elméletileg nem teljesen lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!