Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél hete pettingeltünk és egyszerre izgattuk egymást, viszont ő ment el előbb. Letörölte a saját kezét, majd az enyémet is. Én nem nyúltam magamhoz, ő viszont folytatta. Azt sajnos nem vettük észre melyik keze volt az, így mikor kezet akart váltani, akkor kérdeztem rá, hogy ez ugye nem az a keze. Mivel nem tudtuk, ezért nem is tudjuk hogy a spermája érintkezett-e velem ott lenn, de nem nyúlt be. Ezek után rögtön abba is hagytuk,meleg vízzel és szappannal alaposan kimostam (bár tudom, hogy ez nem sokat ér.) Terhességre utaló jeleket se éreztem eddig mint például szédülés vagy hányinger/hányás, csak mostanában sokat eszek.

A menzeszemnek mostanában kell megjönnie, február elején. Annyit még tudni kell, hogy előtte a bőröm mindig sokkal pattanásosabb lesz mint általában, ez most is így van.

Ezek után lenne a kérdésem, hogy teherbe eshettem-e?

2012. jan. 26. 20:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem odaírni, hogy szűz vagyok, nem tudom a szűzhártya megléte mennyit számít.
2012. jan. 26. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Most oldottál meg egy bibliai rejtéjt! Gratulálok! Vegyél egy teszcsíkot!
2012. jan. 26. 20:43
 3/8 bakur12 válasza:
azért eszel annyit, mert amiota annyit idegeskedsz a terhesség miatt a kajába folytod a bánatodat. sajnos nemvagy terhes, de attol még lehetsz, majd 1 következő alkalommal.
2012. jan. 26. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem vagy terhes, ne aggódj :)
2012. jan. 26. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul ikerterhesség.
2012. jan. 26. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem terhesség kizárva nyugi :)
2012. jan. 26. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A terhesség veszélye fent állhat, hiszen az ilyen helyzeteknél mindig fenn áll. Habár az esély nagyon kicsi! Ha nincs terhességre utaló jel és a periódus sem tér el a többitől, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél.

De az ilyen helyzetekre vannak az esemény utáni tabletták, melyet bármely gyógyszertárban vény nélkül kiadnak.

dr.black

2012. jan. 27. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy! Nagyon is!
2012. jan. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!