Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megujjazott a párom lehet...

Megujjazott a párom lehet került a kezére sperma lehetek e terhes? Még szűz vagyok KÉRNÉK SÜRGŐS VÁLASZOKAT!

Figyelt kérdés
a párom letörölte a kezét de nem vizes kednővel hanem szárazzal !!!
2012. jan. 26. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
szárazzal???????? tökmindegy...NEM VAGY TERHES. LETÖRÖLTE.
2012. jan. 26. 18:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen szárazzal !!
2012. jan. 26. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Uram borogass...

Letörölte a kezét az ég szerelmére... Mit partizánkodsz? Ha telibe élvez a pinádba akkor is kb 30% eséllyel lehetsz terhes... Egy kósza spermium ku*va kevés...

Ha meg letörölte, még annyi sincs...

Ez egyébként miért utólag jelent problémát? Soha nem értettem ezeket a kérdéseket... Mikor letörölte a kezét nem tűnt fel? Esetleg mikor be akarta dugni?!

Nem vagy elég érett a szexualitáshoz... Ajánlott még egy ideig szűznek maradnod.

21F

2012. jan. 26. 18:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom !!! nem vagyok elég tapasztalt tisztába vagyok vele !! igen képzeld szeretnék még szűz maradni .. A szexualitáshoz meg kell egymás testét ismerni és megtudni mi okoz örömet a másiknak !! egy választ kértem és meg is köszönöm
2012. jan. 26. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
nem lehetsz terhes. nyugodj meg
2012. jan. 26. 18:58
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm elnézést ha tapasztalatlan pics*nak tűnök ... nem vagyok az sok mindent tudok ezekről de sajnos jobb félni mint megijedni !!! és tényleg köszönöm a választ !!
2012. jan. 26. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:

"nem vagyok elég tapasztalt tisztába vagyok vele !!"

"elnézést ha tapasztalatlan pics*nak tűnök ... nem vagyok "

Most akkor tapasztalt vagy vagy nem? Mert szerintem nem... a kérdésből kiindulva. Lehetsz vagy 13 éves. Nem való neked még a szexuális élet. Meg ha ennyire félsz, hogy teherbe esel, akkor miért játszol a tűzzel. (Persze ebben az esetben nem lehetsz) De legközelebb már messzebb mentek aztán megtörténik a baj.

2012. jan. 26. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes nyugi. :)
2012. jan. 26. 22:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tapasztalt tudom !!!
2012. jan. 27. 19:24
 10/10 anonim válasza:

Úgy tudom a sperma a levegőn pár másodpercig marad meg..illetve marad "hatékony"...érted.

nyugi. Nem lehetsz terhes, és gondolom nen is lettél.

2014. júl. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!