Megujjazott a párom lehet került a kezére sperma lehetek e terhes? Még szűz vagyok KÉRNÉK SÜRGŐS VÁLASZOKAT!
Uram borogass...
Letörölte a kezét az ég szerelmére... Mit partizánkodsz? Ha telibe élvez a pinádba akkor is kb 30% eséllyel lehetsz terhes... Egy kósza spermium ku*va kevés...
Ha meg letörölte, még annyi sincs...
Ez egyébként miért utólag jelent problémát? Soha nem értettem ezeket a kérdéseket... Mikor letörölte a kezét nem tűnt fel? Esetleg mikor be akarta dugni?!
Nem vagy elég érett a szexualitáshoz... Ajánlott még egy ideig szűznek maradnod.
21F
"nem vagyok elég tapasztalt tisztába vagyok vele !!"
"elnézést ha tapasztalatlan pics*nak tűnök ... nem vagyok "
Most akkor tapasztalt vagy vagy nem? Mert szerintem nem... a kérdésből kiindulva. Lehetsz vagy 13 éves. Nem való neked még a szexuális élet. Meg ha ennyire félsz, hogy teherbe esel, akkor miért játszol a tűzzel. (Persze ebben az esetben nem lehetsz) De legközelebb már messzebb mentek aztán megtörténik a baj.
Úgy tudom a sperma a levegőn pár másodpercig marad meg..illetve marad "hatékony"...érted.
nyugi. Nem lehetsz terhes, és gondolom nen is lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!