Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem az hogy még szüz vagyok teljesen.15 éves vagyok. Csak tudni szeretnék mindent mielött valami baj lenne inkább kérdezek. Szóval a számból átmehet az övébe a sperma?
:)))) basszus......en 15eves koromban csokoloztam eloszor.....te meg 15 evesen hagyod hogy a baratod a szadba elvezzen????Ha az anyad lennek agyon utnelek.
Amugy meg komolyra forditva a szot,nyugi nem lehetsz terhes,csak akkor ha a sperma bekerul a huvelyedbe.
.... de ha viszont lenyeled... ;)).....gyujthettek a babakocsira :):):)
Ne szivassátok már szegényt neki ez fontos és szerintem nem kérdezett akkora butaságot! Szerintem nem kéne nagyon sietni de ti tudjátok! A lényeg hogy óvatosak legyetek! Ide becopyzom amit már egyszer leírtam egy fiunak:
Hali! Kalap úrnak igaza van ha jól mennek a dolgok és nem mész el hamar (ezért kell sokat hokizni hogy ismerd magad ja de nem észnélkül kiverni mindig hanem próbálj minél közelebb megálni a kilovés előtt és ezt ismételgetni) így élesben is jobban tudod kontrollálni a dolgokat és tovább fogod bírni, akkor is főleg ha egy csaj izgat akkor ilyen sikosító takony fog folyni a cerkádból még mielőtt elmennél amiben lehetnek spermiumok és elég 1 is hogy legyen egy gyerkőc! A gumi azért is kell hogy nehogy egymásra ragasszatok valami gombát vagy valami kórságot és tovább is fogod bírni mert nem lesz olyan közvetlen az inger. És még egy jótanács ha a fiú elmegy akkor vége a szexnek vagy a petingnek mert a spermiumok kb 2 napig életképesek tehát akár az ő kezén van akár a tiéden vagy mondjuk lenyalja a cerkádról és ad egy csókot aztán te benyalsz vagy kiszeded a szőrt a szádból és beledugod a csajba az ujjadat amin rajta a sperma akkor szevasz már jó eséllyel veheted a babaruhát megfelé. Bocs hogy így leírtam de ez jobb így tisztába lenni a dolgokkal mint abortuszra vinn a csajt! Azért ha minden gumi szakad és belement a cucc a csajba tudjál róla hogy van olyan gyógyszer amit ilyen esetben be lehet venni, persze orvossal kell feliratni meg patikában kiváltani nem a haveroktól vagy a netről venni valamit aztán a csajból szervdonor lesz, de inkább két füles a csaj faterjától mint egy nemkívánt terhesség! Amúgy csak azt tudom mindenkinek tanácsolni aki ezt olvassa már elég későn van, hogy ahelyett hogy itt görnyed a gép előtt inkább szexeljen egy jót mert az egészségesebb. Csak óvatosan tesó mint ahogy a sündisznó szexel! Az sem baj ha nem a szexel kezditek egy kis petting egy kis nyilem nyalom, figyu ha elkényezteted a csajt akkor úgyis meghálálja és van még vagy 50-60 éved szexelni, tudod hány magömlés az, egy kádnyi sperma. Csak mondom használj gumit és vigyázz hogy a cucc még több dolgot érintve se kerüljön a nuniba! Mindenkinek kellemes magömlést!
Na a lényeg benne van de mivel te lány vagy azt mondom hogy a srác elégítsen ki téged először de az ujját ne dugja a nunidba nehogy hazavágja a szüzességedet izgalmában, feltéve hogy nem ez a cél hogy elveszítsd, ha nem hajlandó neked csinálni először akkor dobd ki mert önző. azután te rendezd le őt de akkor már a puncidat hagyjátok békén ez a legbiztonságosabb, azután hogy nem csináljátok. még két tanács ha miközben lecuccolod a száddal megfogod a répáját a kezeddel a tövénél, nem fogja tudni a torkodra ledugni ha ta nem akarod. A másik mindegy hogy könyörög sose engedd neki hogy a cerkát gumi nélkül beledugja a puncidba még egy pillanatra sem akkor, nyugodtan alhatsz. Amúgy tényleg vágyol arra hogy l.eszopd vagy csak azért akarod mert a többiek is csinálják és trendi? Írd meg ezt lécci, erre kíváncsi vagyok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!