Hogy lehet? Egy szűz lány terhes? Olvastam hogy volt rá példa, hogy lehet? Óndos újjal a hüvelyébe nyúlkálnak/nyúl magának? SZŰZEN CSAK ÍGY LEHETSÉGES NEM? Vagy ha pénisz 1cm bent van és úgy be kérül? Vagy a vagina bemenethez tartsa és be folyik?
És ha csak a két partner, pl: A lány a fiú makkját az ö csíklójához érinti és egy két pár percre dörgöli a csíklójához elöváladékos lesz neki, nem lehet terhes úgye? Mert én velem ez történt pontosan így, de a fiatal korom miatt nagyon MEG bántam csúpán maximum öt hét alkalomal úgyan így úgyan ez semmi más, és én úgy tudom nem.
Kérlek ne ítéljetek el, én csak kérek töletek sok sok meg értö nyugtató kommenteket/válaszokat!
'És ha csak a két partner, pl: A lány a fiú makkját az ö csíklójához érinti és egy két pár percre dörgöli a csíklójához elöváladékos lesz neki, nem lehet terhes úgye? Mert én velem ez történt...."
Nem sok esély van a teherbeesésre.
Légyszí ne sértegesetek ha nem válaszoljatok normálisan.
KÖSZÖNÖM!
Csak hogy mindenki legyet tisztába a dolgokkal, NAGYON meg BÁNTAM/Bántuk a dolgot, esküszöm soha többet nem csinálom maximum 4 év múlva, még aludni se tudok 1 hónapja!
Ígérem ha igazi aktusom lesz egyszer óvszerel védekezek mert tudom milyen veszélyes, bár csak nem történt volna meg, sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!