Normális hogy a hímvesszőmön fehér pötty szerűségek vannak?
Figyelt kérdés
hát nem pötty hanem ilyen fehér bőrdarab vagy mi, és abból nő ki a szőr.. ha jól figyeltem meg. szerintetek ez normális? 14/F2012. jan. 9. 15:56
2/11 anonim válasza:
keresd fel Chewbacca-t...ő is hasonló problémákkal küszködött.
3/11 A kérdező kommentje:
-.-" 1. válaszolónak köszönöm
2012. jan. 9. 15:59
4/11 anonim válasza:
kutyámnak volt ilyen problémája és ivartalaníttatva lett!
6/11 anonim válasza:
hát nekem nemvolt ilyen problémám...én attól paráztam be 14évesen,hogy re@izés közben fehéredett a bőröm.azt tudom,hogy az normális dolog...de konkrétan az,amit teírsz...nem is láttam még olyat...biztos nemgáz x)
7/11 anonim válasza:
Mutasd meg egy orvosnak szerintem, vagy a szüleidnek, ha vagytok olyan viszonyban.
10/11 anonim válasza:
Szőrtüsző? Biosz egyes. Ha nem vagy biztos a dolgodban, guglizz rá, vagy mutasd meg orvosnak-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!