Büszke lehetek arra hogy férfiként 28 évesen megőriztem a szüzességem?
30.
Ilyen nem történhet meg, éppen emiatt vártam ilyen sokáig, ha mégis abba belebolondulnék.
"Ilyen nem történhet meg."
Nincs több kérdésem.
Hát én ettől nem becsüllek jobban. A páromnak voltak komoly kapcsolatai, egyéjszakásai, és még szexkapcsolata is. Semmivel sem tartom kevesebbnek őt nálad. Sokmindent elért már az életben, felnézek rá, tisztelm őt, tapasztalt sok területen és nem bánom, mert ha problémánk akad a szexben, akkor azt meg tudjuk oldani, mert már van tapasztalatunk benne és tudjuk, hogy mit hogyan kell kezelni, hogy lehet megoldani.
Te meg majd menekülsz az első gondnál, vagy ha nem is, akkor meg fogalmad nem lesz róla, hogy hogy tudnátok megoldani a helyzetet.
Szóval igen..a párom együtt volt már 8-10 nővel, de nem érdekel. Velem van, szeret engem, hűséges hozzám, mindent megad nekem, ami erejéből telik. Sokra tartom őt és megbecsülöm.
Bocs 34-es de az erkölcstelen, szexkapcsolatokban részt vett párodnál több azért én többre tartok egy szűz srácot.Nem kell úgy kezelni egy szexben tapasztalatlan embert mit ha egy született béna, tehetetlen lenne.
Mindenki így kezdi és szerintem nagyon hamar rá lehet érzni egy szerető társ mellett.
Persze a kérdező meglehetősen illúziókban él a kapcsolatokról.
Te erkölcstelennek tartod, én nem. Egy nagyon rendes, jó ember, nem egy csélcsap, aki mindenkit csak hülyít.
Nyilván ha a város összes nőjét megdugta volna és közben mindenki szívét összetöri, akkor semmire sem tartanám és nem lennék vele.
Szereti a szexet, akkor arra volt szüksége, én pedig elfogadnom. Korrekt, nem bolondít senkit, épp emiatt nem tartom kevesebbnek, mint egy szűz fiúcskát.
Ezt az egészet arra akartam kiélezni, hogy én a szexet nem kötném össze azzal, hogy kit mennyire lehet sokra tartani és megbecsülni, mert a kettő között semmi összefüggés!
Az meg hogy ki szerint erkölcstelen és ki szerint nem..mindenkinek szíve joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!