Büszke lehetek arra hogy férfiként 28 évesen megőriztem a szüzességem?
A naivitásod elképesztő ha belegondolok hogy 28 éves vagy.
A legtöbb nő nem azért akar mert helyeske vagy, és jaj de jó hogy szűz vagy.. Hanem csak puszta kíváncsiság, hogy vajon mi nők mire lennénk képesek ha szűz férfival bújnánk az ágyba. bennem is volt ilyen kíváncsiság, és egyfajta öröm is, hogy végül is én fogom a tapasztalatlan pasinak megmutatni mi az igazi gyönyör. Végre tanító is leszek nem csak diák. Ez a kíváncsiság is elég egy alkalomra egy életen át. Egy szűz férfi már attól eldurran hogy meglátja a nőt meztelenül. Egy 3 perces menetben még maradt 2 perce hogy cigit is elszívja.. Annyira tapasztalatlan, hogy odáig el sem jut, hogy a nőknek több idő és kényeztetés kell, és bizony egy nőnek baromi lehangoló ha a férfi rögtön elmegy, és még egy csók sem csattan el..
Bár a te dolgod, de nehogy azt hidd, hogy erény a 30 éves szűz. Nehogy azt hidd, hogy a nők álma-vágya hogy szűz férfival szeretkezzenek. (hacsak nem egy szintén szűz lánnyal hoz össze a sors)
12-es
Igen a felszínes nők pont ilyenek, akiket te említettél. pl lehangoló ha hamar megy stb. Csak a szex, külsőség stb a fontosak neki
12-es vagyok.
Bocsika, de nem tartom magam felszínes nőnek. Normális nő vagyok, akinek megvan az élettapasztalata hogy rájöjjön egy jó kapcsolatban a jó szex nagyon is fontos. Boldog házasságban élek, tudom miről beszélek.
Nem sértegetni akartalak, csak leírtam hogy bár te érezheted magad büszkének mert 28 évesen naiv vagy, és szűz. Ha te ettől jól érzed magad, akkor lelked rajta. De a valóságban ez nem erény. Nem kell ehhez felszínes nőnek lenni.egy teljesen normális nőnek sem öröm ha a szexben nem kapja meg az örömet..
Egy szűz fiú is csak az elején megy el.
És igen a felszína, nők olyanok, hogy áhh rossz a szex, mert hamar megy és hamar feladom, semmi türelemmel
Naiv vagy, de győzködd magad az igazadról.
És ha úgy érzed megtaláltad az igazit, és odaadod magad neki, majd 1 év múlva elhagy, akkor felkötöd magad vagy mi? Oda a túlértékelt szüzességed. Megérte ezért várni? Hogy aztán nem jön össze?
Szerintem jó dolog , hogy az igaz szerelmeddel akarod elveszteni, de kissé már sok ideje nem jött el az illető nem?:D
Én biztos tudnék értékelni egy ilyen férfit.
23l
Te most csak azért is sértegetni akarsz, hogy felszínes nőnek tartasz?? Ember! Én nem azt mondtam hogy az első 3 perces menetben ha eldurran a pasas akkor a nő rögtön lelép. Neked nulla tapasztalatod van, semmit nem tudsz az egészről. Még egy tapasztalt férfinál is kell idő hogy a két ember összeszokjon nem csak testileg de lelkileg is.
De mindegy... Érezd magad boldognak, és keress olyan lányt akinek jól jön egy tapasztalatlan szűz pasas, aki álomvilágban él.
A legtöbb férfi nekem ad majd igazat ha azt mondom hogy elfecsérelt idő várni az igazit, és nem élvezni a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!