Egy prostituáltal veszítsem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
azt mondják a férfiaknak is számít az első.Vagy vágjak bele bátran és ne foglalkozzak vele?2013. jún. 16. 22:55
2/28 anonim válasza:
Jobb érzésű embernek minden kapcsolata bármikor felvállalható. Ha annak érzed, akkor vágj bele.
3/28 anonim válasza:
Szerintem ne egy prostival veszítsd el. Később szégyellni fogod.
4/28 anonim válasza:
Mennyi idő vagy most? Az sem mindegy.
6/28 A kérdező kommentje:
20 vagyok
2013. jún. 16. 23:05
7/28 anonim válasza:
Ha prostival fekszel le, mitől lesz jobb? Az egy dolog, hogy történetesen már nem leszel szűz, de szexben ugyanolyan béna leszel, mert egy örömlány nem fog téged tanítgatni. Nem fogsz hirtelen csajokat felszedni kettesével. Ráadásul az első csajod lehet, hogy elutasít, ha megtudja.
8/28 anonim válasza:
sztem feküdj le a prostival legalább valamit tud is tanitani pl ha le feküdnél egy csajal szerelmed és még nem pumpáltál meg senkit és elég gáz vagy lehet be szopod a faszt
9/28 anonim válasza:
Egy prosti nem tanít semmire, jól meglovagol azt cső! És én inkább egy szűzzel feküdnék le, mint egy olyannal, aki prostihoz ment, csak hogy ne legyen szűz.
10/28 anonim válasza:
Tudjuk, a Gyakori-n minden lány a szüzeket szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!