Azért dobott mert szűz vagyok? Nagy nőcsábász.
Figyelt kérdés
Nagy nőcsábász a pasi, sok nője volt már, volt neki csak szexkapcsolata is. Eleinte akart engem, majd szép lassan eltűnt. Idő kellett volna nekem hogy megfektessen, de nem igazán szánt rám időt. 2 hónapig találkozgattunk, kb 9-10 alkalommal. Tudom más csaj már első alkalommal is megteszi, de szűz vagyok. Emiatt dobott engem? A bejáratott csaj jobb egy ilyen pasinak? 23 éves vagyok2013. máj. 2. 19:47
31/32 anonim válasza:
Az enyém nem járt el sehova (elméletileg). Mondjuk ideje se nagyon volt ilyesmire, nagyon sokat dolgozik, de amilyen ócska lotyó ismerősei voltak.... Azokat bármikor beszerezhette 1-2 numerára.
32/32 anonim válasza:
Teljesen azaz érzésem, hogy szinte azt akarod megtudni, ha most odadobod magad neki akkor visszakapod-e. Remélem nem így van. Lehet addig míg megkap veled lesz, de hogy utána dob a hótziher. Eleve, ha igaz lett volna amit állít megvárt volna, de nem tette, következés képpen nem te vagy a nagy ő neki. Azután nem csak sz*rul éreznéd magad, de kb 10x jobban is fájna a dolog.
De lehet, hogy hiába koptatom itt a billentyűzetet, mint ahogy sok-sok kedves forumozótársam is, akik UGYANEZT már elmondták.
Egyvalamire kérnélek csak meg: ha még is vissza kúszol hozzá, és ő végül még is szétcseszi a lelkedet, akkor ne válj légyszíves egy olyan könyörtelen ragadozóvá, mint pár nőtársad. Nem jó leverni a fájdalmadat ártatlan fiúkon. Volt ilyenre példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!