Azért dobott mert szűz vagyok? Nagy nőcsábász.
:))
Hé lány, én is nőcsábász vagyok, viszont sosem vetettem meg a szűz lányokat. Tökre hízelgőnek tartottam, ha én vehettem a szüzességüket. Már csak azért is, mert tuti emlékezni fog rám 20 év múlva is:)
Mondjuk ezért (is) nagy felelősség. Lehet ez is az egyik ok.. a sok közül. De a szövegek, amiket leírtál, ismerősek számomra, én mondjuk okosabban csináltam anno.
Sokan írják, hogy szerencséd volt, talán igazuk van, talán nincs. A lényeg, hogy tényleg ragaszkodni fogsz az elsődhöz. Ha szenvedni akarsz utána, keress nőcsábászt. Ha nem.. akkor egy normális pasit:)
Egy (már) normális 29 éves pasi
Jézusom! Velem pont ugyan ez volt. Ugyan az a történeted mint, az enyém. Nem kaptuk ki ugyan azt a srácot? :D
23/N
De egyébként egy tök normális pasit kell elképzelni. Szóval nem ilyen kigyúrt kockahasú volt vagy ilyesmi. Átlagos, normális. Jó beszélőkével, jó illattal :D jó humorral, laza, bújós, kedves. Arcra annyira nem is jóképű. De mégis iszonyat vonzó mindene.
Nem tudom, a tiéd hány éves? :D Az enyém 24 :D De ahogy olvasgattam fórumokat sok ilyen pasi van...Nálatok mi történt amúgy? :) Lefeküdtél vele?
Az enyém normális testalkatú, szálkás, de focista :D Még mondta is ő saját magáról hogy "Sokan úgy vannak vele hogy nagyképű focista" de ő tényleg nem nagyképű amúgy. Na mondom kivételesen egy normális focista. Normális is volt, meg tényleg amennyire régebbről ismertem egy "cukifiúnak" ismertem meg. Jókat lehetett vele beszélgetni, figyelmes, udvarias, humoros.
Álompasinak való. De pont azért ilyen mert tudja mi kell a nőknek. És te lefeküdtél vele vagy feladta nálad is?
Csajok, ha megengedtek egy hülye poént: egy csoportos szüzességelvétel, hm?:) Ha már lúd, legyen kövér-alapon:)
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!