Azért dobott mert szűz vagyok? Nagy nőcsábász.
Figyelt kérdés
Nagy nőcsábász a pasi, sok nője volt már, volt neki csak szexkapcsolata is. Eleinte akart engem, majd szép lassan eltűnt. Idő kellett volna nekem hogy megfektessen, de nem igazán szánt rám időt. 2 hónapig találkozgattunk, kb 9-10 alkalommal. Tudom más csaj már első alkalommal is megteszi, de szűz vagyok. Emiatt dobott engem? A bejáratott csaj jobb egy ilyen pasinak? 23 éves vagyok2013. máj. 2. 19:47
1/32 anonim válasza:
Az ilyenek miatt nem érdemes bánkódni, inkább csak jól jártál. Más még örülne is neked :)
Őt nyilván csak egy dolog miatt érdekelted.
2/32 A kérdező kommentje:
Bizonygatta hogy "Téged nem csak szexre akarlak" de így belegondolva lehet hogy mégis csak azt akarta...Mondjuk megtudta az 5. randi környékén és még utána többször is találkoztunk.
2013. máj. 2. 19:51
3/32 anonim válasza:
Én mondjuk még bottal sem piszkálnék meg nőcsábászokat, kutyából ugyanis nem lesz szalonna, akárhogy is bizonygatják :)
4/32 anonim válasza:
Ha tudtad az előéletét akkor miért foglalkoztál vele egyáltalán? Nőcsábászok nem arról híresek, hogy csak úgy megváltoznak ...
5/32 A kérdező kommentje:
De ez most nekem kellemetlen, hogy nem adtam magam könnyen és feladta inkább, vagy neki hogy nem volt kitartó? Vicces amúgy mert sokszor elképzeltem vele a szexet, meg nagyon vonzott. Ha bepróbálkozik jobban, vagy tényleg nem csak heti 1 alkalommal akar találkozni akkor megtettem volna vele. Csak először valami érzelem lett volna jó.
2013. máj. 2. 19:55
6/32 anonim válasza:
Ne neked legyen kellemetlen, hanem neki. Te inkáb örülj, hogy nem egy ilyen pasasra pazaroltad az ártatlanságodat.
7/32 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta én más vagyok :D Meg hogy már megváltozott, komolyodott, hogy én olyan lány vagyok akit nem csak megd*gni akar :D Jajj vajon hányszor elsütötte már ezt a szöveget...
2013. máj. 2. 19:57
8/32 anonim válasza:
Ugyanmár ez a legtipikusabb lúzer beetetős duma, istenem, de jó, hogy lelépett a görény :D
Örülj neki...
9/32 A kérdező kommentje:
Na igen ez is szempont. Csak amúgy vonzott...Mondom, sokszor fantáziáltam róla hogy vele igen megtenném. Fuuu milyen gondolataim voltak vele :D Oda kellene neki mondanom ha nem lennék "jókislány". Hátha húznám vele az agyát.
2013. máj. 2. 19:59
10/32 A kérdező kommentje:
Meg azt mondja nekem: arról álmodozom mióta ismerlek, hogy megcsókolhassalak. Jajj mondom maradj már, mire ő: most miért? Miért baj hogy rólad álmodozom? Meg az udvarlós üzenetek, én azt hittem kezd megszeretni...
2013. máj. 2. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!