Fiuk ti hány évesen veztetétek el a szüzeségetekt?
Figyelt kérdés
csak kiváncsiságbol beszólást nem kérek!!2013. máj. 1. 20:07
2/9 A kérdező kommentje:
Bekaphatod!!!
2013. máj. 1. 20:14
3/9 anonim válasza:
Miért kérdezed?
Te hány éves vagy?
4/9 anonim válasza:
Ez az oldal arra van, hogy mindenki feltehesse a kérdéseit, úgyhogy ha valaki nem akar válaszolni, az nem válaszol, nem ilyeneket ír hogy "közöd?", meg nem visszakérdez. A kérdésre válaszolva: én még szűz vagyok. 16F
5/9 anonim válasza:
Én 26 vagyok, és még olyan érintetlen, mint szőke nő polcán a kvantumfizika haladóknak című könyv. Tudom, hogy lúzer vagyok, de ez van :D
6/9 anonim válasza:
Hát ezen a szőke nősön vagy 5 percig röhögtem :D
Amúgy én 25 éves és még szűz, vagy ahogy az egyik kollégám mondaná "még nem p*náztam össze a p*csömet" :)
Nem azért vagyok még szűz mert nem lett volna lehetőség vagy mert béna és ronda lennék, így hozta eddig az élet.
Ezen nem kell görcsölni, hogy mi lesz. Szerintem.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi 4. kérdéstől kezdve :)
2013. jún. 27. 20:40
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!