Azért dobott mert szűz vagyok? Nagy nőcsábász.
Figyelt kérdés
Nagy nőcsábász a pasi, sok nője volt már, volt neki csak szexkapcsolata is. Eleinte akart engem, majd szép lassan eltűnt. Idő kellett volna nekem hogy megfektessen, de nem igazán szánt rám időt. 2 hónapig találkozgattunk, kb 9-10 alkalommal. Tudom más csaj már első alkalommal is megteszi, de szűz vagyok. Emiatt dobott engem? A bejáratott csaj jobb egy ilyen pasinak? 23 éves vagyok2013. máj. 2. 19:47
21/32 A kérdező kommentje:
Jaj most látom szóval nem. Én azért kicsit bánom... Lehet gázul hangzik de bánom hogy nem mert nagyon beleszerettem :(
Azt is tudom róla hogy sok lány sírt már miatta :(
2013. máj. 2. 20:28
22/32 anonim válasza:
Gyagya vagy! :D Nem feküdtem le vele, feladta, inkább az olcsó ribancokat választotta, akik megfekszenek egy szép szó után vagy egy szolibérletért cserébe.
23/32 A kérdező kommentje:
Az nagyon megalázó lenne ha egyszer odavágnám neki hogy "Ha kitartóbb lettél volna, megkaphattál volna?" csak hogy húzzam az agyát?
2013. máj. 2. 20:30
24/32 anonim válasza:
Én is szeretem, pedig eltelt azóta 2 hónap és én is sokat sírtam.
25/32 anonim válasza:
Nem gáz, én megmondtam neki nyíltan, hogy simán lefeküdtem volna vele. Akkor éreztem rajta, hogy megbánta, de Ő túl büszke volt ahhoz, hogy bocsánatot kérjen és visszakönyörögje magát.
26/32 A kérdező kommentje:
Na várjál olyat mesélt hogy ez egy régi eset, kb 5-6 éves. "Azóta megváltozott" :D Szóval hogy volt neki barátnője és valami házibuliban összeismerkedett egy csajjal. És hogy ott a buliban le is feküdt vele. Ez volt 1 alkalom. Majd rá pár héttel meg a lánynak már elment az utolsó busza vidékre és milyen rendes felajánlotta hogy aludjon ott nála. És az volt a 2 alkalom. És a barátnője ezt megtudta, de megbocsátott neki. Meg még most szeretné vele újrakezdeni. Mert egy szeretője miatt szakított vele...
2013. máj. 2. 20:35
27/32 A kérdező kommentje:
ÓÓ az enyém még csak 2 hete dobott engem. De nagyon sokat gondolok rá. Éjszaka nem bírok aludni, nappal rá gondolok...Nagyon megszerettem...
2013. máj. 2. 20:38
28/32 anonim válasza:
Áhh, az ilyenek nem változnak. Szerintem biztos, hogy az én expasim sem élt szűzi életet három hónapon keresztül. Az összes roggyant ribanc őt akarta, mert tele volt pénzzel. Szóval, ha szex kellett neki akkor csak ment és már engedték is be. De ez nekem későn esett le. Kutyából nem lesz szalonna.
29/32 anonim válasza:
Ugyan ez volt/van velem is. De majd talán jön egy másik nemsokára. :)
30/32 A kérdező kommentje:
Na nekem is gyanús hogy 2 hónapig kibírta-e szex nélkül. Mert ritkán találkoztunk. Ha el tudott menni szórakozni, akkor szexelhetett is valakikkel.
2013. máj. 2. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!