Fiúk! 16 éves nem szűz lány vagy 17 éves szűz lány? Melyiket választanád?
Barátnőm már 15 éves volt mikor először lefeküdt valakivel, de én még senkivel. Baráti körömben vannak még 1-2en akik hasonló helyzetűek mint az előbb említett barátnőm, ezért folyton piszkálnak, hogy belőlem nem nézik ki, meg biztos nem merném... Nem érzem azt, hogy ciki lenne, vagy hogy be akarnám nekik bizonyítani az ellenkezőjét, egyszerűen csak arra az emberre várok, aki ezt "megérdemli". Olyan nagy baj ez? Néha kicsit úgy érzem magam mellettük mint aki régimódi, mivel különféle extrém helyekről beszélnek, hogy hol kivel és hogyan kéne csinálni, de nekem nem az a vágyam hogy egy mosógépen csináljam valakivel...Olyan érzés mintha az én gondolkodás módommal lenne a baj...Fiúk, ti mit gondoltok erről? Melyiket értékelitek jobban, azt aki nektek "adja" a szüzességét vagy azt akit bármire és bárhol rátudtok venni?
17/L
Mindkettőt egyszerre! :P
Ha feltétlen választani kell, akkor a szebbiket.
Így látatlanban viszont téged.
Én a szűz lányt választanám.
De állj be a ribik közé :D
előző vagyok,
azt akartam irni hogy: hogy NE állj be a ribik közé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!