23 éves lány vagyok és még szűz szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
Nem volt még komoly kapcsim nem vagyok bányarém csak erkölcsös nevelést kaptam és eddig csak féreg pasikkal volt kapcsolatom nagyon válogatós vagyok és mindig bele választok csak degenerált férfiak vannak a világon akik csak a szexet akarják ?2013. ápr. 28. 20:26
2/27 anonim válasza:
Nem ciki, ez a normális hogy nem fekszel össze mindenkivel.
17f
4/27 anonim válasza:
Nem ciki. Az viszont az, hogy csak féreg pasikat fogsz ki mindig. Lehet, hogy benned a hiba?
5/27 anonim válasza:
Nem ciki. Mindjárt kapni fogsz néhány privátot. Na az ciki.
6/27 anonim válasza:
Nem ciki, nem azért kell dugni, mert "már itt lenne az ideje". A második kérdésedre meg azt tudom mondani, hogy én is degenerált vagyok, de azért nem a farkam vezet. ^^ :D
7/27 A kérdező kommentje:
És arra is szeretnék választ hogy csak féreg pasik vannak a világon ?
2013. ápr. 28. 20:31
8/27 anonim válasza:
nem ciki..sőt példa értékü....hidd el, nem jó az a zár ami minden kulcshoz jó...
9/27 anonim válasza:
22 éves férfi vagyok, és még szűz!
10/27 anonim válasza:
Aljas rágalom! Nem csak a szexet akarjuk! Enni is szeretünk!
De komolyra fordítva. Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha 60 évesen is szűz leszel. Cikinek mondjuk nem ciki. Csak sz_r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!