28 évesen még szűz vagyok, lehet ez vonzó nőknek vagy titkoljam?
Kérdésedre válaszolva: lehet.
De attól függ, hogy miért. Ha csak azért szűz, mert nem volt alkalma, egyébként bárkivel lefeküdt volna, ha van esélye, akkor nem vonzó egyáltalán. Ha viszont azért szűz, mert komolyan veszi a dolgot, és nem találkozott még olyan lánnyal akit eléggé szeretne, stb, tehát tudatosan, akkor az. Bár ilyenből azt hiszem nem sok van... Engem pl. zavarna a tudat, hogy hány lánnyal csinálta még ugyanazt, amit velem, de lehet, hogy ez csak az én dilim.
Szerintem ne titkold, én se titkoltam.
Nekem most jött össze 23 évesen először, igaz én kicsit fiatalabb vagyok.
Szomorú, hogy mind ebből kimaradtál ezidáig, legalábbis én saját részemről annak tartom, és most nem a szexre gondolok. Imádom ezt a lányt, és olyan furcsa visszagondolni, hogy eddig vártam.
Nagyon jó érzés vele lenni, beszélgetni, együtt nevetni, mélyen belenézni a gyönyörű szemeibe, megfogni a kezét, megérinteni.
Jelenleg úgy érzem megérte várni, ő az igazi, de ha esetleg tévedtem, akkor sincs semmi probléma.
Egyre jobban érzem mellette, hogy kell egy család, és alig várom, hogy legyen gyerekem. Egyelőre még az egyetemet se fejeztem be, szóval elég távoli, de felerősödtek bennem ezek az érzések :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!