Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 28 évesen még szűz vagyok,...

28 évesen még szűz vagyok, lehet ez vonzó nőknek vagy titkoljam?

Figyelt kérdés
Keresem én, de egyre fusztrálóbb már, hogy senkinek nem kellek, önbizalmam már valahol a pokolban jár pasiként nehéz ezt megemészteni, hogy nekem miért nem, másoknak meg könnyen lesz kapcsolata, mit tehetnék? Mit javasoltok?

#szűz #vonzódás #titkoljam
2013. márc. 30. 15:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én más vagyok,mert én 28 évesen vesztettem el,de többet tudtam a szexről,mint az a fél akivel voltam és azt hitte átverem,mert olyan "profin" csináltam.

Szóval ebből az egy adatból,hogy szűz,nem sokat lehet leszűrni.

2013. márc. 30. 15:26
 12/63 anonim ***** válasza:
57%
Ha egy éjszakás kalandra kerülne a sor, lehet nem mondanám meg, ha még szűz volnék ennyi idősen, de ha komolyabbra fordul valakivel a kapcsolatod, szerintem legyél őszinte, ha ő is komolyabbat akar, tuti nem lesz veled bunkó. Nem hiszem, hogy izgulni fog rá, de tutira megérti majd és jókat fogtok szexelni majd a jövőben.
2013. márc. 30. 15:28
 13/63 anonim ***** válasza:
44%
Minden nő az alfa hímet keresi ergo az kell nekik ami a másik nőnek szóval ne mondogasd hogy szűz vagy. 3-as ezt neked írom: igazad van szeretem amikor nekiesek a páromnak és szétszedem mert élezem ahogyan élvezi, de azt is szeretem amikor hagyom hogy "kiszolgálja" magát és megragadja és felhelyezi magának :)
2013. márc. 30. 15:28
 14/63 anonim ***** válasza:
58%

Hát,én a helyedben titkolnám...

Nem csak azért,mert ciki,vagy mert azt hihetik,homi vagy.

Hanem mert mi akadályozott meg,hogy dugj eddig?Ez tesz a szememben egy béna alakká.Mert semmi normális okod nem lehet rá...

2013. márc. 30. 15:31
 15/63 anonim válasza:
78%

Biztos hogy fény derül rá majd, mert nagyon izgulsz majd, és nem lesznek rutinosak a mozdulataid. Inkább légy őszinte, de ne az első randin az egekre!! akár a 72.-en ha úgy érzed akkor lesztek elég bizalmasok egymással.

Ahhoz hogy összeszedj egy lányt, légy cserfes, kedves, jókedvű, flörtölj a lányokkal (érintsd meg őket minden alkalommal amikor adódik alkalom, a vállán a karján, a kezén stb. de ne sunyi módon, hanem tudatosan nézz közbe a szemébe). Persze légy ápolt, legyen finom illatod, válassz valami dögöset, nem kell hiper drága legyen. Valami ami túl nyúl a sima dezodoron. Vannak ezek a parfüm dezodorok, azok már elég kellemesek, 1-2 ezer ft-ért bárhol. Ki is kérheted akár egy arra járó lány véleményét (lehetne ez az első próbálkozásod)Megkérdezheted elmenne e veled randira ha ez a parfüm lenne rajtad. Ha nemet mond ,akkor kérd meg hogy: óó ugyan már ,akkor legalább segítsen egy kellemes illatot választanod mert váltani szeretnél,de nincs jó orrod hozzá, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

Sok Sikert!! 29/L

2013. márc. 30. 15:32
 16/63 anonim válasza:
36%
akkor menj el, és fizess valakinek ember, ha csak ülsz, és vársz, akkor mit gondolsz, jön egy tökéletes nő..??? akit majd levehetsz a lábáról azzal, hogy "volt egy csókod"? ne szórakozz, ha így folytatod, szűz leszel 40 évesen is. űzzed.. 23 L
2013. márc. 30. 15:35
 17/63 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy próbálkozom én! Tény nem sűrűn de azért 2-3 hetente vannak próbálkozásaim. Nem vonz az a gondolat hogy pénzért! Akkor nem engem akar nem velem akar lenni hanem a pénzem akarja és a pénzemmel akarna lenni.
2013. márc. 30. 15:49
 18/63 anonim ***** válasza:
42%
Pedig prostituálton kívül nincs más esélyed. Nem létezik olyan nő a földön, aki szívesen ront meg egy 28 éves bőrbe rekedt tizenéves kölyköt.
2013. márc. 30. 15:58
 19/63 anonim ***** válasza:
54%

szerintem ne titkold és prostihoz se fordulj,hiddel hogy lesz valaki aki még örülni is fog hogy ő neked az első :)

L

2013. márc. 30. 16:00
 20/63 anonim ***** válasza:
81%

,,Hanem mert mi akadályozott meg,hogy dugj eddig?Ez tesz a szememben egy béna alakká.Mert semmi normális okod nem lehet rá..."

És ha 50szer visszautasították azért, mert egyszerűen nem volt szerencséje?

2013. márc. 30. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!