28 évesen még szűz vagyok, lehet ez vonzó nőknek vagy titkoljam?
Akkor én más vagyok,mert én 28 évesen vesztettem el,de többet tudtam a szexről,mint az a fél akivel voltam és azt hitte átverem,mert olyan "profin" csináltam.
Szóval ebből az egy adatból,hogy szűz,nem sokat lehet leszűrni.
Hát,én a helyedben titkolnám...
Nem csak azért,mert ciki,vagy mert azt hihetik,homi vagy.
Hanem mert mi akadályozott meg,hogy dugj eddig?Ez tesz a szememben egy béna alakká.Mert semmi normális okod nem lehet rá...
Biztos hogy fény derül rá majd, mert nagyon izgulsz majd, és nem lesznek rutinosak a mozdulataid. Inkább légy őszinte, de ne az első randin az egekre!! akár a 72.-en ha úgy érzed akkor lesztek elég bizalmasok egymással.
Ahhoz hogy összeszedj egy lányt, légy cserfes, kedves, jókedvű, flörtölj a lányokkal (érintsd meg őket minden alkalommal amikor adódik alkalom, a vállán a karján, a kezén stb. de ne sunyi módon, hanem tudatosan nézz közbe a szemébe). Persze légy ápolt, legyen finom illatod, válassz valami dögöset, nem kell hiper drága legyen. Valami ami túl nyúl a sima dezodoron. Vannak ezek a parfüm dezodorok, azok már elég kellemesek, 1-2 ezer ft-ért bárhol. Ki is kérheted akár egy arra járó lány véleményét (lehetne ez az első próbálkozásod)Megkérdezheted elmenne e veled randira ha ez a parfüm lenne rajtad. Ha nemet mond ,akkor kérd meg hogy: óó ugyan már ,akkor legalább segítsen egy kellemes illatot választanod mert váltani szeretnél,de nincs jó orrod hozzá, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
Sok Sikert!! 29/L
szerintem ne titkold és prostihoz se fordulj,hiddel hogy lesz valaki aki még örülni is fog hogy ő neked az első :)
L
,,Hanem mert mi akadályozott meg,hogy dugj eddig?Ez tesz a szememben egy béna alakká.Mert semmi normális okod nem lehet rá..."
És ha 50szer visszautasították azért, mert egyszerűen nem volt szerencséje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!