29 éves szűz vagyok, érdemes-e azt hazudnom a nőknek, hogy nem vagyok szűz több szexuális kapcsolatom volt?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a nők többsége nem szereti a szüzeket ennyi idősen. Kérdésem érdemes hazudnom?2011. aug. 13. 13:26
2/29 anonim válasza:
nem
nekem spec nincs semmi bajom a szűz pasikkal sem. Legalább kedvem szerint formálhatom.
Viszont ha később kiderülne, hogy kapcsolatunk hazugsággal indult pláne ilyen hazugsággal, az már nálam váló ok.
3/29 anonim válasza:
Sztem sem. Egyébként meg, h mit gondol erről, sztem úgyis kiderül, miközben ismerkedtek egymással, anélkül, h konkrétan szóba kerülne, h te még szűz vagy.
4/29 anonim válasza:
Miért kellene hazudnod?
Nem tartom életszerünek, hogy egy 29 éves sráctól megkérdezze a barátnője, hogy "szűz vagy még?".
Az meg hogy nem emlited meg, szerintem nem hazugság!
5/29 A kérdező kommentje:
Akiket ismerek azok azt mondták szlengül hogy "gáz, no comment" és még néhány ócsárló szót a koros szüzekről.
2011. aug. 13. 13:39
6/29 anonim válasza:
szerintem azért gyakorolj elötte egy hivatásosnál, h ne egy olyan nővel sülj fel, aki fontos számodra.
7/29 anonim válasza:
utolsó azért eléggé undorító vagy!
Nekem nem kellene olyan pasi, aki qrvával kefél csak h ne legyen szűz. Akkor ezerszer inkább a szűz!
Valahogy nem tartom méltónak magamba fogadni olyan pasit aki prostival szexelt.
Tudjátok: aki a te szexpartnered, annak a szexpartnerei is a ti szexpartnereitek!Akkor az én szexpartnerem egyben egy prosti összes faszkuncsafja...
Hát szép :P
26L
8/29 Joy Turner válasza:
Szerintem nem gáz. Sőt sok csajnak még külön izgatja is a fantáziáját, ha a pasi szűz.
9/29 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki 30éves és szűz, holott egyáltalán nem ronda, vagy ilyesmi. Nem ciki, de egyszerűen mások előtt ne hangoztasd, és ennyi. Viszont a párod, a szerelmed MÁS. Vele őszintének kell lenned, ha szeret, kicsit sem lesz ez probléma, nem tudom, honnan veszed az ellenkezőjét =/
10/29 anonim válasza:
NEM! Fpfujj már ne hazudozz, undorító; amelyik nőnek ez "bajt", jelentene, meg ciki, az nem is érdemelne meg...ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!