Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 éves szűz vagyok, érdemes-e...

29 éves szűz vagyok, érdemes-e azt hazudnom a nőknek, hogy nem vagyok szűz több szexuális kapcsolatom volt?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a nők többsége nem szereti a szüzeket ennyi idősen. Kérdésem érdemes hazudnom?
2011. aug. 13. 13:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%
Egy tapasztalt nő egyből levágja,hogy szűz vagy.És nem az ágyban fog rájönni,hanem sokkal előbb.A viselkedésen,a beszéd alapján is lehet tudni,hogy ki szűz...Szóval az ágyig nem jutsz el,ha nem akarnak szűzzel kezdeni,hiába akarsz hazudni.
2011. aug. 18. 12:21
 22/29 anonim ***** válasza:
61%

meg se említsd hogy szűz vagy, de abban hazudj ha még kapcsolatod se volt, ha meg megkérdik szexeltél e már? akkor szarkazmussal tereld el a témát: "Igazából...most beszélek először lánnyal -vigyor-" :D

F17

2011. aug. 18. 12:27
 23/29 anonim ***** válasza:

a lányok nem azt szokták kérdezni hogy szűz vagy e hanem azt hogy pontosan mennyi nőd volt

lényeges hogy ezt akkor kérdezi e meg hamár eljátszik a veled valón lefekvés gondolatával vagy még nagyon az elején amolyan tapogatózó kiváncsiságból

utóbbi esetén lehet komolyabb visszatartó dolog a tény-márha az.a lányok akik egymást közt pletyiznek nyomják a kemény szöveget hogy:remélem kellő szexuális tapasztalattal bír,nem akarok vele bénázni" szemtől szembe meg lelkiznek"megtisztelő hogy én avathatlak be óóó"

most melyik a valódi arcuk?a fr.anc tudja!

2011. aug. 18. 12:46
 24/29 anonim válasza:
15%
Szerintem nem kell hazudni, de ha eddig nem sikerült összekaparnod egy épkézláb csajt miért gondolod, hogy majd pont most fog menni???
2011. aug. 18. 18:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Ne hogy már azt mond, ha eddig nem volt barátnője, miért pont most lenne. Miért ne lehetne? Volt már hasonló kérdés, és az illetőnek, aki idősebb volt, november óta van kapcsolata.
2011. aug. 18. 18:54
 26/29 anonim ***** válasza:
Az első alkalom előtt azért művelődj hogy egyáltalán hogyan kell nekikezdeni :P Persze úgy is kiderül, ha fél perc alatt elmész... Vannak külön gyakorlatok, amelyekkel tudod fejleszteni azt a képességet, hogy bármikor elmenj, írd be a gugliba, hogy "PC muscle training". Próbáld nagyon erősen leplezni a tényt, hogy szűz vagy, tuti ferde szemmel fognak nézni rád.
2011. aug. 18. 19:57
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ismerkedj meg a 30 éves szűz nővel akinek feletted van pár sorral egy kérdése hmmmm....nem akartok össze jönni??

Kérdésre válaszom:Nem érdemes.

2011. aug. 19. 16:26
 28/29 anonim ***** válasza:
90%
Tökmindegy, rajtad úgy sem látszik. max kicsit bénább vagy az ágyban, de az elején mindenki béna (még a nem szűzek is) mert össze kell csiszolódnotok. Persze azért te bénább leszel mint egy nem szűz, de ezzel ne foglalkozz
2011. aug. 19. 16:34
 29/29 anonim ***** válasza:
19%
Arról nem beszélve, hogy attól mert valaki szűz, még van szexuális élete, max mondjuk magával vagy Mackó úrral, vagy Morzsi kutyussal (ízlés szerint) szal véleményem szerint aki már recskázik az bizony nem szűz, de gondolom más ezt a véleményemet nem feltélenül osztja :D
2011. aug. 19. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!