Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 éves szűz vagyok, érdemes-e...

29 éves szűz vagyok, érdemes-e azt hazudnom a nőknek, hogy nem vagyok szűz több szexuális kapcsolatom volt?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a nők többsége nem szereti a szüzeket ennyi idősen. Kérdésem érdemes hazudnom?
2011. aug. 13. 13:26
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Nem....ha jo a csaj mosolyog rajta,és még örülni is fogneki!!
2011. aug. 13. 13:56
 12/29 anonim ***** válasza:

Én olyan vagyok, aki örülne mint majom a farkának.

Szeretek valakit, és én lennék neki az első? Nincs ennél jobb.

22/L

2011. aug. 13. 13:59
 13/29 anonim ***** válasza:
7%
félreértés ne történjen, nem helyeslem, ha valaki így veszíti el a szüzességét, de ha fiúként 29 éves korig normális lánnyal nem ment, akkor komoly frusztráció is lehet a háttérben, amivel egyre nehezebb lesz egy rendes nő felé nyitni. kell a tapasztalat az önbizalomhoz és ha másképp nem megy... nem kell ezt megfogadni, főleg, mert laikus vagyok etéren, de ha én a magam 24 évével még szűz lennék, hát biztos megfordulna a fejemben...
2011. aug. 13. 13:59
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Te meg itt ne beszélj hülyeséget. Ha megtudnám, hogy akár egyszer is a párom k*rvázni volt, azonnal otthagynám...

Ne higgye senki, hogy a NORMÁLIS lányok ezt elnézik... Hát nem, nem nézik el... 100x inkább legyen szűz, mint k*rvánál járt....

2011. aug. 13. 14:03
 15/29 anonim ***** válasza:
24%
nem állítottam, h a nők ezt nézik, de azt viszont igen, h mennyire magabiztos valaki /biztos van kivétel/. most elvonatkoztatva a hivatásos "megoldástól", mi imponál jobban egy teljesen amatőr gyorstüzelő szű vagy egy magabiztos pasi?! és hagyjuk most azt, h kurv4zott vagy sem, mert megismétlem: magam se tartom jó ötletnek, de a 29 éves szűz férfi esete sem nevezhető normálisnak.
2011. aug. 13. 14:11
 16/29 anonim ***** válasza:

14:11-nek

Ugyanaz a korosztály vagyok, mint a Kérdező. Akkor szerinted a Kérdező és én is selejtek vagyunk, azért mert nem feküdtünk le még senkivel? Jobb, ha már nem próbálkozunk egy lánynál sem, mert úgy is bénák vagyunk?

Ezer és egy oka lehet, hogy így alakult az életünk, ahogy alakult.

Kérdezőnek:

Egy kapcsolat alapja az őszinteség és bizalom, így azt tanácsolom, mondd el az igazat, ha odáig jutsz, én is ezt fogom tenni.Sokkal rosszabb, ha letagadod, és utólag derül ki.

Sok sikert, találd meg a párod mielőbb!

2011. aug. 13. 14:47
 17/29 anonim ***** válasza:
20%
ilyet nem mondtam, de a válaszod mindennél jobban árulkodik róla, h frusztrál a dolog (a selejt szót eddig csak te használtad + nem kell menetegőzni, h miért így alakult); és ha valami, akkor pont az önbizalom hiány az,amit a legtöbb nő nem visel el egy férfitól. nem tartalak se Téged, se mást selejtesnek /ilyen ember szerintem nem is létezik, mert mindenkiben van érték/, de akkor sem tartom egészséges dolognak a szüzességet egy 29 éves férfi esetében.
2011. aug. 13. 15:03
 18/29 anonim ***** válasza:
38%
mindenképpen kamuzz! nem kell nagyot, csak a lényeget ferdítsd!
2011. aug. 13. 17:25
 19/29 anonim ***** válasza:
7%

figyelj testvér huzz bele mert ez így nem lesz jó!!!!!!!!!!!!!

GO,GO,GO,GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

épp súrolod a határt.

2011. aug. 13. 17:31
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez nem ér!!!!

Amikor a 30 éves szűz lány írta h ő szűz, MIÉRT NEM ÍRTA MINDENKI H HÚÚÚ DE CIKI???

Mert az nem "ciki" ha egy nő szűz ennyi idősen. Egy pasinál miért ciki? A nők számára nem ciki, mert a nők nem szeretik a ribanc pasikat!

2011. aug. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!