29 éves szűz vagyok, érdemes-e azt hazudnom a nőknek, hogy nem vagyok szűz több szexuális kapcsolatom volt?
Én olyan vagyok, aki örülne mint majom a farkának.
Szeretek valakit, és én lennék neki az első? Nincs ennél jobb.
22/L
Te meg itt ne beszélj hülyeséget. Ha megtudnám, hogy akár egyszer is a párom k*rvázni volt, azonnal otthagynám...
Ne higgye senki, hogy a NORMÁLIS lányok ezt elnézik... Hát nem, nem nézik el... 100x inkább legyen szűz, mint k*rvánál járt....
14:11-nek
Ugyanaz a korosztály vagyok, mint a Kérdező. Akkor szerinted a Kérdező és én is selejtek vagyunk, azért mert nem feküdtünk le még senkivel? Jobb, ha már nem próbálkozunk egy lánynál sem, mert úgy is bénák vagyunk?
Ezer és egy oka lehet, hogy így alakult az életünk, ahogy alakult.
Kérdezőnek:
Egy kapcsolat alapja az őszinteség és bizalom, így azt tanácsolom, mondd el az igazat, ha odáig jutsz, én is ezt fogom tenni.Sokkal rosszabb, ha letagadod, és utólag derül ki.
Sok sikert, találd meg a párod mielőbb!
figyelj testvér huzz bele mert ez így nem lesz jó!!!!!!!!!!!!!
GO,GO,GO,GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
épp súrolod a határt.
Ez nem ér!!!!
Amikor a 30 éves szűz lány írta h ő szűz, MIÉRT NEM ÍRTA MINDENKI H HÚÚÚ DE CIKI???
Mert az nem "ciki" ha egy nő szűz ennyi idősen. Egy pasinál miért ciki? A nők számára nem ciki, mert a nők nem szeretik a ribanc pasikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!