Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?

Figyelt kérdés

Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.

Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.

Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.

Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.

A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).

Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...

Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.

2013. febr. 11. 18:06
 81/98 anonim ***** válasza:
76%
Ennél egy kicsit bonyolultabbak az emberi és azon belül a nemek közötti kapcsolatok. A kérdés egy feltételezésen alapul, amelynek szerintem nincs értelme.
2013. dec. 16. 13:01
 82/98 anonim ***** válasza:
63%
Ezt a fogyi kérdést hányszor emeled már ki? Mi ezzel a célod?
2013. dec. 16. 19:52
 83/98 Szoladi Dávid válasza:
Te beteg vagy! ;)
2014. jan. 4. 23:48
 84/98 anonim ***** válasza:
o.O
2014. jan. 28. 15:42
 85/98 anonim ***** válasza:

De kellett már egy ilyen ostoba, sekélyes hozzáállás, hiába, hülyékkel mindig is jól álltunk...

Kedves Ferinek nem voltak pl. ronda partnerei...és a barátságos télapó arcú Andy Vajna bácsi sem korosztályából válogat..:-))) Akkor ők nem ismerik az aranyszabályod, hogy saját kategóriában kell keresni.

A te kategóriád amúgy mi?

Na, jó.

Szóval nem tudom mennyire vagy szép, hogy ilyen kérdésre ragadtattad el magad. Ennyire felháborító, aprólékos, irritáló kifejtést pedig ritkán olvashatunk, pedig van anyag bőven. Az is lehet, hogy unatkozó pszichológus vagy, aki két beteg között, ráérős idejében kicsit direkte provokatív akart lenni, hogy begyűjtsön pár reakciót. Nem tudhatjuk ugyebár.

Ha komoly a kérdés, akkor a tükör minden bizonnyal a jó barátod, és kicsit egészségtelenül pofátlan önbizalomra tettél szert az évek során. Nem jövök hülye közhelyekkel, hogy nem a külső számít, mert nyilván mindenkinek számít valamennyire. Ettől függetlenül annyira szánalmas a meglátásod, hogy akkor sem szívesen beszélgetnék veled, ha egy lakatlan szigeten egyetlen kommunikációs csatorna lennél. Mert nem őszinte amit írtál, hanem nevetséges, és éretlen, valamint roppant gáz. Remélem idővel te is megkapod, hogy ahhoz nem vagy elég szép váza, hogy rád essen a választás. Mindig van szebb, ha ez lenne a fokmérő, akkor elég szar világban élnénk. Gondolom az a típus leszel, aki 50 éves korában is erőltetni fogja a rózsaszín miniszoknyát, és plasztikai sebészhez fog rohangálni, hogy valamennyire palástolja az idő nyomait. A kérdésedből én ezeket szűrtem le rólad.

2014. jan. 29. 14:24
 86/98 anonim ***** válasza:
Szerintem csak dögölj meg csendben.
2014. febr. 13. 19:47
 87/98 anonim válasza:
100%

erdekes a kerdes es meg erdekesebbek a valaszok, bar csak az elso oldalon levo valaszokat olvastam el, aztan rajottem, hogy tul sok itt az onertekelessel kuzdo pasi, aki szive melyen tudja, hogy ez igy van, ahogyan a kerdezo leirta (csak az emberek fejeben kicsit finomabb formaban bukkan fel a gondolat), csak eppen nem szeretik beismeni.

kedves valaszolok, ti ha latnatok egy 90 kilos, 150 centis, pattanasos arcu, csiricsare ruhakba oltozkodo not, ne mondjatok nekem, hogy egybol az jutna eszetekbe, hogy uuu, milyen aranyos, kedves, egyutterzo lany lehet, megismerem inkabb, es akkor lehet elfelejtem, hogy ugy nez ki, mint egy rucskos balna, es nem fogom szegyellni, hogy vele menjek ki az utcara. ugyanugy, ahogy nektek az IS fontos egy noben, hogy a haverok elott buszkelkedni lehessen vele, nekunk is szuksegunk van a baratnok irigykedo pillantasaira. es szerintem egy jol oltozott, izleses no, aki nem igenytelen es ad magara, egyszeruen nem lehet csunya. mikor fojatok fel, hogy igazabol csunya ember nincsen, csak igenytelen, es csak kifogasok vannak?

el lehet kepzelni, en most 21 eves vagyok. 18 eves korom elott nagyon sok negativ kritikat kaptam, tobbek kozott az akkori baratom osztalytarsai is "lecsunyaztak" es a tobbi es a tobbi...irdatlan igenytelen voltam, de nem ragoznam. most viszont sokan fel sem ismernek az utcan es nem mondom hanyan probalnak fuzni. holott nem voltam plasztikai sebeszeten meg semmi, szoval kotve hiszem, hogy hirtelen a csunya arcombol szep lett volna egyik reggelrol a masikra. szimplan elkezdtem adni magamra, igenyesebb lettem. jo, no vagyok, hasznalom a smink nevu kiskaput is, amire nektek, fiuk (jobb esetben) nincs lehetosegetek, de szerintem ez mar csak a legaprobb reszlet. higgyétek el, nalatok is az igenyesseg szamit. egy igenyes no igenyes pasit fog maga melle valasztani. ahogy a kerdezo is irta: a sajat kategoriaban kell keresni. nem baj az, ha te igenytelen vagy, mindenkinek mas az igenyszintje es az izlese, de akkor ne egy topodellt keress magad melle.

es akkor most jojjenek a best of kifogasok:

pattanasos a borom : irany a borgyogyaszat. sztk rendeles van, meg csak fizetni se kell erte...

nagydarab vagyok, de mar a 25. ukapam is dagadt volt: hat akkor te legyel az elso aki lefogy. aki elhataroz valamit, es ko kemenyen kuzd erte, akkor nincs olyan hogy ne jonne ossze. a futas nem kerul semmibe, az meg, hogy nem hanyasig zabalod magad, hanem addig, amire mar nem vagy ehes, csak penzt sporol neked.

es a jololtozottseghez meg csak sok penz sem kell, ugyanis elmesz egy turkaloba es tele van markas es normalis kinezetu ruhakkal. meg csak azt se mondom, hogy divatos kell legyen. csak tudja viselni a srac azt, ami rajta van.

voilà, ez az en szubjektiv velemenyem noi szemszogbol. varom az oltasokat, magdianyus rendbensziàjàt stb stb :) de ha mar csak egy apro gondolatot felebresztettem a magukat csunyanak gondolo fiuk agyaban...mar akkor megerte a sok sav amit kapni fogok.

puszipacsi, szep estet nektek!

2014. febr. 13. 20:08
 88/98 anonim ***** válasza:
100%

# 87 :

Respectem :))

Ritka az ilyen normális lány,akinek így helyén van az értékrendje!

2014. febr. 13. 22:29
 89/98 anonim válasza:
koszonom ;) szimplan jo nevelest kaptam. vagy az elet jol megnevelt. esetleg mindketto. a kepzeletedre bizom :D
2014. febr. 14. 10:04
 90/98 anonim ***** válasza:

#87:

Grat nagyon jól leírtad! Csak az a gond, hogy ezek az emberek úgyse fogják fel mit írsz. Én is próbálok nekik segíteni, de engem küldenek el a fenébe.

Nagyon egyetértek veled, hogy az olyan emberek nagyon igénytelenek és nem csúnyák. Én is jártam ebbe a cipőbe csak férfiként. Elvoltam hízva, unalmasan öltöztem, nem fürödtem eleget és a hajam is borzalmasan állt. Aztán eldöntöttem, hogy tenni fogok valamit és lefogyok elkezdtem keményen edzeni, utána vettem nagyon igényes ruhákat még a turkálókból is amik nagyon jól állnak rajtam, és már sokkal többet tisztálkodok. Jobban érzem magamat a bőrömbe, és nem vagyok már egy siránkozó nyápic, mint az itteni kérdezők, válaszolók sokasága. Én már a fejemet fogom az ilyen csúnya vagyok kérdésektől. :D

2014. febr. 14. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!