Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?
Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.
Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.
Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.
Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.
A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).
Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...
Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.
1. A szépség relatív. Én általában olyanokért vagyok oda meg vissza, akik miatt a barátnőm csak a fejét fogja, és fordítva.
2. Mi köze ennek a szüzességhez? Nem azzal nyitok egy pasinál, hogy szia, szűz vagy? mire meg eljutunk a szexig, úgyse érdekel. Mondjuk addig se. Mondom ezt úgy, hogy 'szép' vagyok (bár kinek mi az) és válogathatok a pasik között. A választásom meg azon múlik, hogy ki a kedvesebb, viccesebb, kinek a személyisége fog meg, és nem azon, hogy ki néz ki jobban, vagy ki nem szűz már. Őszintén sajnállak, hogy ilyen a gondolkodásod.
Képmutatás nő a neved.
Megy itt a rizsálás de a csajok ettől még ugyanúgy kerülni fogják a rondákat mint eddig. Hiába rizsáztok a tények mást mutatnak.
Mert itt minden csajnak "nem olyan szép" csávója van - ja aztán ha ellenőriznénk mind minimum ojective 10/9-es nagyritkán 1-1 10/8 vagy 10/7 is felbukkanna. A többiek meg így jártak,
Ahá, értem kérdező. Tehát aki ronda és csóró az dögöljön meg, oszt probléma letudva :D
Okoskodó Brad Pittek és Richie Rich-ek, üdvözletem nektek :DDDD
A kérdező egy Down-kóros idióta, ez nyilvánvaló.
Akik írták hogy a pénz minden pasast megszépít, na nekik van kőkeményen igazuk, kapták is a zöld kezeket!!!
14:27, még mindig jobban jár mintha összejön veletek. Mintha ti lennétek a boldogság kizárólagos forrásai, LOL :DD és akkor lehet csodálkozni, miért járkálnak prostikhoz a pasik...
18:52, összefüggéstelen marhaságokat írsz. Nyugodtan le is szavaztalak :D
17:00 meg zsigerből kapta a mínuszt trollkodásért.
Hömm....életképtelen!!! Erre mégis kíváncsi lennék, honnan szartad ki? :D Azért, mert te egy ronda kis féreg vagy, és ezért kiakadsz azon, amit én írok, nem én vagyok a rossz :D Beszarás, csak magadat égeted le! :D Mindegy nekem, dühöngjenek csak a kis rusnya csicskák, nekem mindig jobb életem lesz, mint nektek :D Akármit írsz is és csinálsz, mindig is te leszel a szarabb alak, mint én, sajnálom :DD csak röhögni tudok rajtad :D
Kérdezőnek pacsi jár, hogy előcsalogatta az odújukból a kis pondrókat :D
# 57 # 59 es valaszon rohogok mar 5 perce
Nagy arc vagy haver, honnan a fenebol szeded ezeket a szovegeket?!:)) Mellesleg teljesen egyet ertek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!