Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?

Figyelt kérdés

Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.

Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.

Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.

Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.

A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).

Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...

Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.

2013. febr. 11. 18:06
 61/98 anonim ***** válasza:
78%
Elég nagy kretén vagy kérdező, ha ezt a kérdést komolyan gondoltad. Egyrészt arról senki se tehet, ha valaki előnytelen külsővel születik, másrészt miért ne lenne joga, hogy szép nőknél próbálkozzon? Elégedjen meg egy számára nem vonzó nővel, akivel nem lehet boldog, hogyha rá néz ne a szépet lássa benne, legyen rossz vele a szex? Tudod minden embernek különbözik az ízlése, senki se egyforma, gondolom neked se tetszene az összes nő aki nekem tetszik. Emiatt az egész kategorizálás, hogy ki átlagos, átlagon felüli-aluli vagy 10-ből hány pontos egy bukott elmélet. Sajnálom, hogy te így látod a világot, pedig ha szabadban eltöltenél valahol legalább egy félnapot, és néznéd a párokat, akkor rájönnél, hogy nem így van ahogy gondolod. Állatvilág meg, hogy a fenébe jön ide?
2013. okt. 11. 21:17
 62/98 anonim ***** válasza:
73%

A kérdező szerint a rondák igenis tehetnek arról hogy ilyennek születtek, és halál rájuk, köpköpköp. Egy bizonyos német káplár is hasonlóképp gondolkodott a húszas években, és meg lehet tekinteni, mi lett az eredmény. Ez jusson eszetekbe, ha igazat adtok neki.

Ha már mindenáron gyűlölni akarunk itt ebben a topicban valakiket, akkor ott vannak a párkapcsolati trollok. A 17:31-es kis uzsonnás torzszülött netharcos gnóm kiváló szemléltető alany. Na őket nyugodtan lehet irtani, rájuk aztán tényleg semmi szükség nincs.

2013. okt. 11. 22:15
 63/98 anonim ***** válasza:
80%
Én meg azt mondom, hogyha nem tudjátok magatokat elfogadni, úgy ahogy vagytok, saját magatokat nézitek rondának, akkor ne is álmodozzatok arról, hogy valakinek megtetszetek. A kiegyensúlyozott belső megszépíti az embert kívülről, ezen gondolkozzatok el. Ha egy lány elhajtott benneteket, ne az arcotokat okoljátok érte, hanem logikusan gondoljátok végig hol a hiba és azon változtassatok. Attól, hogy egy páran ide irkáljátok a fájdalmatokat attól nem lesz jobb semmi, nem lesz előbb nőtök, sőt még nagyobb idiótának fognak tartani benneteket. Mitől jobb irkálni ide non-stop, mint valami hasznosabb dologgal tölteni az időtöket, amivel még az esélyetek is nőhet? Várom a válaszokat!
2013. okt. 11. 23:05
 64/98 anonim ***** válasza:
62%

"Én meg azt mondom, hogyha nem tudjátok magatokat elfogadni, úgy ahogy vagytok, saját magatokat nézitek rondának, akkor ne is álmodozzatok arról, hogy valakinek megtetszetek."

Mert ha valaki jóképűnek képzeli magát,attól sikeres lesz? :D

Akkor most elképzelem hogy a konyhaszekrényben van 1 millió forint.

Kislattyogok...

Visszajöttem. Basszus, csak edények vannak. Hát ez nemjött össze, valamit biztos rosszulcsinálok...

"Attól, hogy egy páran ide irkáljátok a fájdalmatokat attól nem lesz jobb semmi, nem lesz előbb nőtök"

Ígyse-úgyse lesz. Mit veszíthetünk?

"valami hasznosabb dologgal tölteni az időtöket, amivel még az esélyetek is nőhet?"

És tudnál mondani ilyet? A "legyen sok pénzed"-en kívül, mert ez még nekem is eszembe jutott.

2013. okt. 11. 23:07
 65/98 anonim ***** válasza:
74%

"A kiegyensúlyozott belső megszépíti az embert kívülről, ezen gondolkozzatok el."

Én mikor kiegyensúlyozott voltam és boldog egy kedves, aranyos, okos jóBARÁT voltam az összes lány szemében. Egyetlen 100 kiló körüli példány (amihez 150 centi társult) küldött olyan jeleket, amiből akár lehetett is volna valami, de inkább kihagytam.

Az ismeretlenek vagy figyelembe sem vettek, nem szemezett velem senki, ha kezdeményezni próbáltam kitért és néha gúnyosan kuncogtak a hátam mögött.

5 éve kint melózok Németországban, azóta kerestem egy csomó pénzt, amiből magasabb nem lettem, de megfaragtattam az orromat, behúzattam a fülemet, kozmetikushoz, fodrászhoz és konditerembe járok, van egy Audi A8-am és egy lakást bérelek a Dunaparton mivel ritkán járok haza, akkor is csak csajozni.

Azóta a régi ismerőseim egybehangzó véleménye alapján egy kiégett, pénzéhes, kapzsi, aljas hólyag lettem, akinek írd és mondd: SEMMI JÓINDULAT NEM SUGÁRZIK A SZEMEIBŐL

Azóta 16-tól 40-ig csillogó szemekkel néznek a nők, kezdeményeznek a nők, én válogatok közülük és 10-ből 7-8 csajozós estén nem egyedül megyek haza.

Nem akarok általánosítani csak leírtam a példámat.

2013. okt. 11. 23:29
 66/98 anonim ***** válasza:
74%

Előző vagyok, azt még elfelejtettem mondani, hogy nem a pénzemmel csajozom, hanem a vagyonommal. Mivel látják, hogy egy vagyonos ember vagyok, élvezik és keresik a társaságomat, nagyon kevés olyan csajjal volt dolgom, aki elvárta volna, hogy akár csak a vacsora rá eső részét én fizessem. Kezdetben magam is megdöbbentem rajta, hogy mennyi szánalmas nő van, aki csak a vagyonom és a státusszimbólumaim láttán szinte görcsösen kívánja a társaságomat pár jól célzott szöveggel úgy zavarba tudom hozni, hogy megbotlik a tűsarkúban, kiborítja az italt, régebben azt hittem, hogy ilyen csak a filmekben van.

Átvitt értelemben (és néha szó szerint is ;D) nyalják a s..gem, keresik a kegyeimet, ami így férfiként roppant furcsa volt az elején, elvégre olyan szellemiségben nőttem fel, ahol a férfiak keresik a nők kegyeit.

2013. okt. 11. 23:37
 67/98 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nyugodtan fejbe lőhetitek magatokat, most már komolyan mondom. Hiába koptatom a szerencsétlen billentyűzetemet, nem érteteket semmit belőle, könnyebb mindenkit hibáztatni, arra nem gondoltok soha, hogy minden ember más, minthogy magatokba néznétek, és a hibákat kijavítanátok. Ha meg ennyire zavar titeket a pofátok, akkor menjetek plasztikai sebészhez, már nem tudok mit javasolni, mikor ezen lovagoltok csak. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy meg van e mindkét kezetek, lábatok vagy van e más testi hiányotok, torzulásotok, mert még az olyan pasik is tudnak csajt találni, ha megvan az önbizalmuk, csak a korlátolt szűk látókörötök miatt leragadtok, a minden nőnek csak jóképű és pénzes pali kell kliséken.
2013. okt. 12. 00:38
 68/98 anonim ***** válasza:
94%

Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy kivel csalja a testi torzulásos pasiját az a csaj, akit vele látsz. Mert az főként lelki társa neki akivel értelemszerűen le is fekszik szánalomból de valójában mások elégítik őt ki.

És megint nem levegőbe beszélek, én vagyok az előző Audis és sok olyan férjezett nővel is volt dolgom, akik még a gyűrűt sem vették le az ujjukról a félrelépés idejére.

Ja és minden ember más. Van, akinek a magas szőke tetszik, van akinek a magas barna, van, akinek a latin kreol szerető... De olyan nincs, akinek a csúnya.

És van, akinek olyan férfi kell, aki olyan gazdag, mint Soros György vagy Berlusconi, van aki már egy teljesen hitelmentes budapesti panel és egy 5 éves Toyota vagy Ford tulajdonosának is örül 150-200 nettó fizetéssel amiből így hitelmentesen nyaralni is el tud menni ha nem is Siófokra de legalább a Velencei tóhoz. De olyan nincs, akinek egy eladósodott munkanélküli kellene vagy ha nem az akkor annyi pénzért dolgozik, amennyiből még évekig nem lesz saját lakása sem és persze autója sincs meg még jogosítványa sem.

2013. okt. 12. 01:03
 69/98 anonim ***** válasza:

"Hiába koptatom a szerencsétlen billentyűzetemet, nem érteteket semmit belőle, könnyebb mindenkit hibáztatni, arra nem gondoltok soha, hogy minden ember más, minthogy magatokba néznétek, és a hibákat kijavítanátok."

Töredelmesen bocsánatot kérünk hogy nincs miniszterelnöki fizetésünk, és Justin Bieberek se vagyunk. Tudom hogy dögöljünk meg, de ugye megbocsájtasz hogy élünk? :$

"csak a korlátolt szűk látókörötök miatt leragadtok, a minden nőnek csak jóképű és pénzes pali kell kliséken."

Aha, értem. Nos, akkor...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__46633..

És ez csak ÖT darab volt a több ezerből. Erről pedig szerintem ennyit.

Mi lenne, ha kilépnétek az árnyékotokból, és megváltoznátok, nem a szomszédos galaxisokat verdeső elvárásokat támasztanátok a pasi felé, és nem a leggazdagabb sportkocsis tahóállatnak adnátok csak esélyt? De nem, egyszerűbb a "nyomi lúzereket" szidni és ócsárolni. Akkor meg ne csodálkozzatok hogy sok az olyan kérdés. És egyre csak több lesz,ezt borítékolhatod.

"Szerintem nyugodtan fejbe lőhetitek magatokat, most már komolyan mondom."

Szerintem te is. Semmi hasznosat nem tanácsoltál, trollból már így is van épp elég.

2013. okt. 12. 01:13
 70/98 anonim ***** válasza:
74%

Ez az öt belinkelt kérdés nagyon jól jellemzi az egész helyzetet.

Ha egy gazdag valaki a világ legvisszataszítóbb, legbunkóbb, legocsmányabb embere is, akkor is nagyon ritka esetben nem jön össze neki legalább egy punci egy este. És prémium puncikról beszélek nem arról, hogy egy rusnyább csajnak egy slusszkulcspörgetéstől már nyílik is szét a lába.

Ha jóképű vagy akkor pedig még hajléktalanként is lesz nőd.

Ha jóképű és gazdag vagy, akkor pedig leköpheted a rajongóidat mint Justin Bieber és akkor is visítozva imádni fognak és bármit megtesznek. Megeszik az ürülékedet vagy a homlokukra tetoválják a nevedet vagy kioperáltathatják a veséjüket és elküldik neked.

2013. okt. 12. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!