Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?

Figyelt kérdés

Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.

Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.

Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.

Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.

A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).

Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...

Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.

2013. febr. 11. 18:06
 21/98 anonim ***** válasza:

# 15 vagyok, helyesbítenék.

Egy férfinek elsősorban esze legyen, anélkül ugyanis lehet bármilyen 'alfahím' (micsoda bárgyú kifejezés) a világ összes vagyonával és tökélyével, vonzó soha nem lesz az én szememben.

2013. febr. 11. 18:34
 22/98 A kérdező kommentje:

Oé, leírom, mert egyeseknek nem világos.

Lehet kulcsszavakat adni a kérdéshez. Oldalt kidobja a népszerű témákat. Én onnan írtam ki a kulcsszavakat, hogy legyen olvasója a kérdésnek.

Beleraktam a tampont, juj. De ebből honnan veszed , hogy én tamponokról olvasok?!

2013. febr. 11. 18:35
 23/98 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a kérdező provokál.

Ő csúnyának tartja magát, és itt akarja erősíteni az elméletét.

Vagy szépnek tartja magát, de komplexusai vannak.

Evvan.

2013. febr. 11. 18:51
 24/98 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék provokálni, és nem tartom szépnek magam.
2013. febr. 11. 18:52
 25/98 anonim ***** válasza:
45%

Hát igen! Itt van az új generációs elkényeztetett,ficsúrok

hatalmas élet tapasztalattal meg mondják a kósert.

De az vigasztal amilyen irányba halad a mai világ, ez még egyre rosszabb lesz.Csak az alfák a f*sza gyerekek a többi meg hulladék, és még szerinte hülye is mert nem tudják felfogni.De a remény hal meg utoljára.

2013. febr. 11. 19:16
 26/98 anonim ***** válasza:
92%

Ekkora f@szságot már rég hallottam. már ott megborul az állításod, hogy mindenkinek más a szépségideálja.

Amelyik csaj a haverom szemében 10 pontos az nálam a 3at se üti meg, és ugyan ez fordítva.

2013. febr. 11. 20:08
 27/98 anonim ***** válasza:
92%

Ki a szép?

Vékony, kigyúrt, magas, alacsony, kékszemű, barnaszemű, szemüveges, hosszúhajó, rövidhajú...?

Szélsőséges példa, az első barátnőm (a kettőből) félig néger volt, az apja nigériai. Volt akitől azt hallgattam "mekkora szerencséd van, fekee csajjal kavarsz", más meg azt mondta, "biztos normális lány, meg minden, de a néger lányok csúnyák".

Nem voltam sosem nő, semnem homokos, de szerintem "szép" férfi és "csúnya" férfi sincs, kinek mi jön be.

Erősítsetek meg hölgyek! ;-)

2013. febr. 11. 21:54
 28/98 anonim ***** válasza:
91%

Na ezt figyeljétek emberek :D

"Jó pasi" vagyok, mégse a szép lányok tetszenek. Miért?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ennyit a 'szép' a széppel, 'csúnya' a csúnyával marhaságról... mindenkinek megvan a maga ízlése.

2013. febr. 11. 22:11
 29/98 anonim ***** válasza:
81%

Pff... Egy férfi nem attól lesz férfi hogy "szép". Ugye alapból bukik a dolog hogy ki mondja meg, hogy mi a szép, de ezt már leírták előttem is. Akárhogyan is néz ki valaki, ha egy töketlen, gerinctelen agyatlan bunkó, akkor az nem lesz férfi, se nem "előnyös", és csak a hasonló "kategóriájú" vagy ostoba nőknek lesz vonzó. A férfiasság sokkal inkább egy jellembeli, viselkedésbeli dolog. De még ez is egy teljesen relatív dolog, ki milyen jellemben látja a vonzót. Mindenki a saját belső természetének megfelelő, az annak számára vonzót fogja szépnek, és férfiasnak/nőiesnek találni. Ez abszolút nem a kinézeten múlik.

Az állatvilági dolgokkal meg példálózzon az aki állatnak érzi magát. Az ember egy összetettebb lény.

Amúgy vicces, gondolom arra számítottál itt mindenki bólogatni fog a mondandódra, aztán pofára esés lett a vége. Hah, ez tetszett.

2013. febr. 12. 00:05
 30/98 anonim ***** válasza:
23%
A (férfi) szépség korántsem olyan relatív, mint hinnétek. A nők nagy részének a magas, sötét hajú, kék szemű, férfias arcú, izmos, de nem túl kigyúrt, nem túl szőrös férfiak jönnek be. Persze vannak néhányan, akiknek nem pont ez, de nekik is csak 1-2 pontban különbözik az ízlésük, és a magasságban még nekik se. A jellem pedig egy nőnek se számít.
2013. febr. 12. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!