Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?

Figyelt kérdés

Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.

Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.

Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.

Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.

A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).

Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...

Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.

2013. febr. 11. 18:06
 71/98 anonim ***** válasza:

Megeszik az ürülékedet :DDDDDD ez jó :DDD

Egyébként sajnos ez a helyzet, képmutatás ide vagy oda.

2013. okt. 12. 03:30
 72/98 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így gondolkoztok, pedig annak idején én is ilyen ember voltam, ha elutasított egy csaj akkor sírógörcs jött rám, és eszembe se jutott magamba keresni a hibát. Én is a külsőmet hibáztattam, mert én se vagyok olyan trendi gyerek. Évek elteltével elkezdtem sokkal normálisabban gondolkozni, pozitívan álltam hozzá az élethez, és nem görcsöltem, annyit nők után. Leadtam elég sok felesleget, csináltattam jobb frizurát, jobb ruhákat vettem magamnak, és néha néha edzettem, mellé sokat olvastam, és több hasznosabb dologgal foglaltam el magam. Azután már megtaláltam magamba a szépséget, és sikerült megismerkednem egy gyönyörű szép lánnyal, akivel már 2 és fél hónapja együtt vagyok, 23 évesen nekem ő az első.:) Jelenleg nincs munkám, de őt egyáltalán nem zavarja, mert később úgyis lesz. Tehát még egyszer mondom nem minden nő egyforma!
2013. okt. 12. 08:10
 73/98 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, te magad írtad, h mennyi mindent változtattál a külsődön. Ezért lett nőd, nem a hozzáállásod miatt.
2013. okt. 12. 09:30
 74/98 anonim ***** válasza:
88%
Na ja. A 72-es a külsejét turbózta fel elsősorban...
2013. okt. 12. 10:15
 75/98 anonim ***** válasza:
Hát ezek olyan változtatások amikre még te is képes lennél. A testemet túrboztam fel legkevésbé, mert alig van rajtam izom és még mindig van feleslegem az edzések se nagyon mennek, de mégis úgy szeret a barátnőm ahogy vagyok, és ebben rohadtul tévedsz, hogy csak a külsőm miatt volt mindez, az edzéseket is csak azért kezdtem el, hogy nagyobb legyen az önbizalmam, és be is vált. Hidd el, hogy sokkal jobban számít egy nőnél, hogy legyen közös témátok és azon induljatok el. Velem az volt a gond, hogy későn érő típus vagyok, és nem igazán ment a kommunikáció, amivel még mindig gondjaim vannak. Ha gondoljátok privátba küldhettek nekem képet, mert már igazán kíváncsi vagyok, hogy mi a fene van. Ígérem nem élek vissza velük.
2013. okt. 12. 11:26
 76/98 anonim ***** válasza:
Jó nagy marha vagy :)
2013. okt. 19. 16:48
 77/98 anonim ***** válasza:
0%
De sok itt a ronda ember. Ezen is látszik hogy nem képesek felfogni a kérdező igazát. Hisztis pitsák...
2013. okt. 28. 12:21
 78/98 anonim ***** válasza:
Úgy látom, a troll is elég sok, pl. 12:21. Kapta is a mínuszt zsigerből.
2013. okt. 28. 14:07
 79/98 anonim ***** válasza:
A kérdező csak egy buta ember, aki nem tud nyitott szemmel járni!
2013. okt. 28. 17:36
 80/98 anonim ***** válasza:
89%
melyik kisujjadból szoptad ki ezt a fasságot? és nem kaptál elég választ? minek kellett kiemelni?
2013. nov. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!