Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?

Figyelt kérdés

Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.

Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.

Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.

Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.

A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).

Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...

Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.

2013. febr. 11. 18:06
 41/98 anonim ***** válasza:
41%
De téged semmi sem.
2013. febr. 14. 19:57
 42/98 anonim ***** válasza:

"nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?"

Ezt honnan a p*csából szedted?

2013. febr. 18. 11:02
 43/98 anonim ***** válasza:
A nagyobb baj, hogy másokkal sem. De vajh mi számít társadalmilag elfogadottan rondának? Eskü kiírok majd egy ilyen kérdést.
2013. febr. 18. 11:07
 44/98 NagyD1990 válasza:
Szerintem költözz ki az állatvilágba és ott mutasd be, mennyire erős hím vagy. Mert ilyen gondolkodással ne is közelíts emberek felé.
2013. febr. 18. 11:24
 45/98 anonim ***** válasza:

Na, akkor gyere le a fáról és próbálj meg elvonatkoztatni kicsit az állatvilágtól, 2013 van!

Először is, szerinted mi köze van a szüzességnek a csúnyasághoz??

Másrészt, az embereknek belső tulajdonságaik is vannak, amik sokszor vonzóbbak lehetnek a külsőnél.Tehát bőven akadnak nőnemű egyedek, akik nem feltétlenül a leghangosabban bömbölő, legfényesebb szőrű vezérpáviánhoz fognak vonzódni.

Mellesleg pedig a szépség relatív.

Láttam már jó párszor (szerintem)igen jó képű fiút (szerintem)ronda csajjal járni és a fordítottjára is sok példát tudnék sorolni.Sőt, tudok olyan lányról, aki kifejezetten ellenszenvesnek találta a szépfiúkat, igyekezett mindig olyat keresni, aki "ronda", viszont nagyon rendes.Nekem sem szimpik az "alfahímek", pedig szép nő vagyok(azt mondják)A belső értékek fontosabbak és maradandóbbak is a szépségnél. .

2013. márc. 8. 18:37
 46/98 anonim válasza:
89%

Szavazzatok le nyugodtan, de abban igaza van a kérdezőnek, hogy nem valószínű, hogy szép lányokkal fognak járni. A magyarázatban leírt sarkítás mondjuk már nekem is erős.

Egyszerű statisztikát lehet vonni, hogy ÁLTALÁBAN a szép nők a jól kinéző srácokat választják. Persze most mondhatjátok, hogy láttatok már csúnyát széppel, de egyáltalán nem ez a megszokott, ezt ti is tudjátok. Főleg az olyan önbizalomhiányos, gyk-ban sírósok nem találnak nagy valószínűséggel maguknak szép nőt. Azonban itt is csak valószínűségről beszélünk.

Egy embernek rengeteg más értéke lehet a külsején kívül, és ha minél több van neki, akkor már a valószínűség arra hajlik, hogy simán lehet vonzó barátnője.

Én sem vagyok kimondottan jó pasi, viszont tudom, hogyha a belsőmet fejlesztem, akkor nem jelent nagy akadályt, hogy egy igazán vonzó nővel legyek együtt. Volt is rá példa.

Ennek a tudatnak kéne élnie minden külsőségekből adódó önbizalomhiányos és elkeseredett emberkének, és rájönnének, hogy nem esélytelenek a boldogságra.

2013. márc. 8. 18:52
 47/98 anonim ***** válasza:
58%
Egy bulldog képű, dagadt pasas is találhat csinibabát magának, ha milliomos.A majom ellenben csak a jóképűségére és erejére hagyatkozhat, az állatvilágban más lehetőség nem nagyon akad.
2013. márc. 8. 19:16
 48/98 anonim ***** válasza:
49%

"Először is, szerinted mi köze van a szüzességnek a csúnyasághoz??"

Na mégis, szerinted? :D

2013. márc. 9. 10:56
 49/98 anonim ***** válasza:

A kérdés kiírója nagyon jól leírta, bár elismerem, hogy talán kissé nyersen.

A másik oldalt is meg lehet nézni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Olvassátok el a kérdést meg ami alatta van és a 22., 23. választ. Szerintem kb. benne van a lényeg.

De azért annyit hozzá tennék, hogy nem minden nem sikeres fiú olyan mint a kérdező akit linkeltem.

Nem szabadna azért bántani, csak mert nem férfias, nem nagybetűs Férfi.

Ha kulturáltan viselkedik, nem gyűlölködő, rosszindulatú, sunyi kis alak, akkor tényleg nem érdemli meg.

Igenis sokan vannak köztük egészséges gondolkodásúak, én is ismerek egy-kettőt és teljesen jófej, normális srácok.

2013. márc. 20. 15:39
 50/98 anonim ***** válasza:

Én egy 15 éves lány vagyok.

A legjobb barátnőmmel együtt SOSEM a szépfiúkért buktunk, pedig iszonyat fiatalok vagyunk, és eléggé "népszerűek" a srácok körében. (Vagyis inkább nagyon népszerűek, de utálok egózni...)

A barátnőm barátja nem valami szépség, kicsit túlsúlyos is, de iszonyat vicces, magabiztos, és egy nagy marha. :DD Nagyon jó fej.

Aki meg nekem tetszik... Nos, ő sem egy álompasi, de ugyanaz a hobbija, mint nekem, nagyon hasonló a stílusunk, és én élek-halok érte, nagyon erősen próbálkozok nála. ;))

És csak úgy mellékesen, én tudnék neked olyan képet küldeni, amikor egy kövérebb, csúnyácska srác egy csapat 15-16 éves, rohadt-szexi lánnyal röhögcsél. És nem barát zóna, hidd el, jó nagy gigolo a gyerek, egy időben nekem is nagyon ellopta a szívemet. :) Ennek a srácnak a legjobb haverja egy nagyon helyes fiú, aki szintén népszerű, de a gigolot sosem éri utol... ;)

Egyébként én inkább a hozzád hasonló embereket nézem le.

A hasonlatodat nézve inkább te vagy a zebra, akit az oroszlánok felfalnak... Ha már mi emberek állatok lettünk.

Úgy beszélsz, mintha az állatok szerelmesek lennének, és mintha mind külön egyéniség lenne... Röhej vagy.

15/l

2013. ápr. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!