Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudják elfogadni a...

Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?

Figyelt kérdés

Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.

Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.

Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.

Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.

A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).

Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...

Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.

2013. febr. 11. 18:06
 31/98 anonim ***** válasza:

Vannak néhányan?:D

Szerintem a nők 80%-a hirtelen a nyakadnak ugrana, ha itt lenne mindegyik :D

Amúgy is mik ezek a meghatározások? Egyfajta összhang az ami a "jó kinézetet" adja valakinek...

2013. febr. 12. 13:22
 32/98 anonim ***** válasza:
31%
Úgy vettem észre, a nők nagy részének ez az ideálja. Nem azt mondom, h nem hajlandók 1-2 dologban engedni belőle, de ha ennek pontosan az ellentéte vagy, akkor semmi esélyed, h nőt szerezz.
2013. febr. 12. 13:27
 33/98 anonim ***** válasza:
39%
Persze, mert te úgy vetted észre, kit érdekel hogy vetted észre? Akkor nyisd ki a szemed, és lásd meg hogy a felnőtt emberek 95%-ának van párja akárhogyan is néz ki.
2013. febr. 12. 13:46
 34/98 anonim ***** válasza:
34%
A maradék 5% pedig csúnya.
2013. febr. 12. 13:58
 35/98 anonim ***** válasza:
83%
56%, ilyen felfogással egyedül is fogsz meghalni.
2013. febr. 12. 14:27
 36/98 anonim ***** válasza:
Szeretem, mikor az emberek minden egyes hibát a környezetükben keresnek. Tökéletes kifogás arra, hogy még véletlenül se nézzenek magukba, ugyanis onnan indul ki minden :)
2013. febr. 12. 14:29
 37/98 anonim ***** válasza:
A maradék 5% meg pap,szerzetes vagy töketlen hülye.
2013. febr. 12. 14:51
 38/98 anonim válasza:
68%
Agyatlan!!! az embereknél úgy van ha van pénzed jónőd van és netán több is, lásd a más országokban a többnejüség, ha nincs elég pénzed akkor bleeee nőd van.
2013. febr. 13. 23:47
 39/98 Mcgalagony17 ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de a kérdésedből az jön le, hogy magadra vonatkoztatod. Szeretnék ellenpéldával szolgálni: rengeteg szép nő mászkál nem túl előnyös külsejű férfiakkal, aminek az okát én sem érem fel ésszel. Valószínű, hogy ennyit nyom a latban az önbizalom, amit kisugárzol. Én mint lány szeretnélek megnyugatni: én személy szerint sosem a túl helyes férfiak iránt érdeklődtem, mert a belső értéket többre tartom, és a macsók amúgy is hajlamosak skalpokat gyűjteni. Remélem sikerült legalább részben visszaadnom a nőkbe vetett hitedet:D
2013. febr. 14. 11:29
 40/98 A kérdező kommentje:
Pénz, jó gazdasági háttér is képes megszépíteni férfiakat.
2013. febr. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!