Miért nem tudják elfogadni a szüzek vagy az előnytelen kinézetű férfiak, hogy nem fognak nagy valószínűséggel szép, vonzó nőkkel járni?
Már az állatvilágban is úgy működik, hogy a szép, erős hímek kapják meg a nőstényt, ők az alfahímek.
Legerősebb oroszlán, a legszebb tollú madár példák az állatvilágban.
Itt is, az embereknél, aki csúnya, az nem fog szép nőt kapni, hiába áhítozik rá, és tényleg vonzó a csaj, minden férfinek csurog a nyála, a csúnya férfi kimarad a számításból.
Persze nő neki juthat, de nem a nagyon szépekből, vagy a szépekből. A lányok természetesen a jó kinézetű fiút fogják választani a rondább helyett, míg van választék, ez a természetes.
A csúnyáknak ezt kéne megérteni, hogy ha van szebb férfi melletted, akkor őrá fog esni a választás, nem rád, ahogyan te egy ronda vázát se veszel meg, ha van mellette olyan, ami szép, és neked is tetszik. ( váza hasonlat nem jelenti az, hogy tárgyak lennének a nők , ez csak egy hasonlat).
Így alakult, ilyen az élet, saját kategóriában kell keresni. Az élet igazságtalan, lehet hallani egyes emberektől...
Nem mindenki születik szépnek, vagy lesz belőle alfahím, akire sok lány bukik.
1. a népszerű témák szerint vannak a kulcsszavak, mint írtam, több emberhez eljut az írás, bár itt nem a kulcsszavak a lényegek, de valaki az egészből csak ezt szűrte le.
2. Nagyrészt ez így van, csak szét kell nézni. Sok kérdés is erről szól ezen az oldalon.
jajj ez akkora baromság!!!
nekem tetszett már olyan pasi, akire mindenki azt mondta hogy ocsmány meg fúj...
pedig elég sokan rám teszik a "jócsaj" bélyeget
szóval mindenkinek más jön be!
nem tudom hogy a kérdező most férfi vagy nő... de az biztos, hogy tudatlan és fogalma sincs mit ír, csak egy hülyeséget vet fel. talán te olyan gyönyörű lennél? mert nem hiszem.
Férfi vagyok amúgy.
Oké, kivételek vannak, ahogy egy-kettő ember beírja, hogy nála nem.
NEM MINDENKI ilyen, van egypár kivétel, de a nagyon nagy többség ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!