Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves lány vagyok és még...

24 éves lány vagyok és még soha nem jártam senkivel, nem csókolóztam és még szűz vagyok! Szerintetek ciki? Ha összejövök egy pasival, cikinek fogja ezt tartani? Félek, hogy kiröhögnek.

Figyelt kérdés

2013. jan. 25. 00:29
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
50-es helyes.:D
2013. febr. 3. 14:34
 52/59 anonim ***** válasza:
49-es! Szerinted mi miatt alakult így az életet? (privibe is írhatod, ha ide nem szeretnéd)
2013. febr. 3. 20:08
 53/59 anonim ***** válasza:
Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?
2013. febr. 28. 16:15
 54/59 anonim ***** válasza:

"#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szűz az nem gondolkodik felnőtt módjára? Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz."

szerintem se, ezt enm tudom honnan vetted.

" Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?"

sehol. szerencse kérdése. a legtöbb ilyen, akivel beszéltem iskola és otthon közti sétálgatás közben esélyes az elkapásra. sehová nem járnak, otthonülősek, kis falvakban laknak, és ha besézlgenti is akarsz velük, nagyon egyszerűek (unalamsak és buták). annak azért oka van, hogy valaki ilyen időse szűz maradt. a félénkség csak kifogás.

2013. márc. 1. 19:17
 55/59 anonim ***** válasza:

"unalamsak és buták"

Pont, hogy ők a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk.

2013. márc. 1. 20:28
 56/59 anonim ***** válasza:

"Pont, hogy ők a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk."

lehet, inkább sosem beszélgettél még ilyenekkel.

lehet, hogy az átlag lány egy hörcsög agyi szintjén van, ők meg megütik a nyulakét, de az még édeskevés egy komoly párkapcsolathoz. ugyanolyan felszínesek, csak nem tehetik meg hogy úgy viselkedjenek, mert általában defektes személyiségük van vagy ronda külsejük.

2013. márc. 2. 07:12
 57/59 anonim ***** válasza:
Nőként még nem vagy elkésve. Persze, biztosan vannak, akik ha megtudják ezt, inkább elmennek világgá, de olyanok is szép számmal, akik szívesen vezetnek be. Én ugyanilyen idős, és állapotban lévő férfiként(francokat férfi, inkább nulla kis p*cs) már erősen örök magányra vagyok ítélve.
2013. márc. 23. 16:24
 58/59 anonim ***** válasza:

23 éves lány vagyok, azt mondják szép arcú. Világéletemben kórosan elhízott voltam, ezért nem sikerült a párválasztás. Két év alatt lefogytam, már vannak akik érdeklődnek irántam, de valamiért nekem nem megy. Sosem csókolóztam még és más sem történt.

Nem vagyok retardált, sok barátom van, kiegyensúlyozott életet élek. Egyetem mellett dolgozom, mindig jókedvű vagyok és imádok nevetni! :)Pont a múlthéten volt a szülinapom, és arra gondoltam, hogy "basszus, még egy év eltelt az életemből és még csak nem is csókolóztam soha". Én ezt negatívumként élem meg. Nem vagyok prűd, sőt! Vágyom már az igazit de nem fogom elsietni. :)Aki kiröhög emiatt, azt te is röhögd szembe és hagyd ott. Te magad lehet, hogy cikinek érzed de a visszajelzések alapján sok normális férfi van, aki ezt nem így gondolja! :) Szerintem ez szuper!

2013. ápr. 17. 13:44
 59/59 anonim ***** válasza:
Valami változás a húszon túli szüzek háza táján?
2013. júl. 30. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!