24 éves lány vagyok és még soha nem jártam senkivel, nem csókolóztam és még szűz vagyok! Szerintetek ciki? Ha összejövök egy pasival, cikinek fogja ezt tartani? Félek, hogy kiröhögnek.
Én 25 évesen vagyok szűz. És abszolút nem tartom cikinek. Szép vagyok, okos vagyok, egyszerűen csak nem jött össze eddig. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Te se érezd cikinek.
Ha egy pasi pedig azért dob...az annyit is ért. Egy percig se bánkódj miatta.
Ez nem ciki. Én is szűz vagyok és én elhatároztam, hogy egy lány lesz az életemben. Meg kell találnom az igazit, nem érdekel meddig tart. Igazából annak örülnék ha ő is az lenne, de szerintem minél jobban haladok az idővel, ennek úgy egyre kisebb lesz az esélye. Szóval nem feltétel, de örülnék ha szűz lenne majd a leányzó. Emiatt ne is aggódj, ha megtalálod az igazit, ő értékelni fogja és nagyon megtisztelől lesz számára, hogy neki adod. Ha már ennyi ideig kibírtad, én semmiképpen sem adnám egy egy éjszakás (vagy 2 hetes) skalp vadásznak.
Kitartás "kis"lány! ;)
23/F
ha egy irányítóbb típusú,nevelgető érzékű fickót fogsz ki,ő élvezni fogja.
ha megtanulsz és nem félsz te is adni,nem csak kapni,akkor meg semmi probléma nem lesz.
csak van egy elképzelés ugye a szűz lányokról,hogy kínozzák a férfit a saját gátlásaik miatt és nemhogy nem viszonozzák a közeledést,de még szívességet tesznek,hogy fekszenek és "hagyják" magukat.
de persze ez nem mondható el az összesre.
ha nem leszel ilyen önző,és rugalmatlan,akkor nem látom okát a félelmeknek.
ma 00:50
Jól esik néha ilyet is olvasni :)
Persze megértem azt is, aki esetleg nem így gondolkodik, csak én is hasonló vagyok lányban.
ma 01:03
Senki sem beszélt itt büszkeségről, csupán van egyfajta értékrendünk és elveink amik szerint élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!