Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 vagyok. A barátnőm 19, ő...

17 vagyok. A barátnőm 19, ő már nem szűz,16 volt mikor elvesztette a szüzességét, én még az vagyok. Úgy érzem hogy így ciki lenne bevallanom hogy én még nem voltam úgy senkivel. Zavarja szerintetek őt ez? Ötletek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 27. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem kérdez rá, addig ne mond el. Amúgy nem ciki, jellemétől függ, ált nem zavarják.
2012. dec. 27. 00:09
 2/7 anonim válasza:
ne paráz. főleg ha szeret nem fogja érdekleni a dolog. sőt lehet hogy még örülni is fog neki. ha aggódsz e miatt nyugodtan valld be neki. ha meg zavarja akkor jobb is hogy kiderül.. f/22
 3/7 anonim válasza:

Nem lenne ciki.. semmiképp ne hazudj! Majd ha rákérdez elmondod, de letámadni sem kell vele.

Sok sikert:)

4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ó ne parázz ezen,tudod milyen jó dolog,ha első vagy valakinek?

Nekem legalábbis ez nagy dolog volt és nagyon örültem.:)

21l

2012. dec. 27. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne parázz!

Ha eddig nem kérdezett rá, akkor lehet, hogy nem is érdekli igazán...

2012. dec. 27. 00:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem utána mondd el neki. Ha nem volt neki annyira jó akkor ráfogja arra, hogy csak tapasztalatlan vagy és majd belejössz. A lányok ilyen téren megértőek szoktak lenni. Viszont ha jó voltál akkor ámulni fog hogy elsőre milyen élvezeteket szereztél neki.
2012. dec. 27. 02:43
 7/7 kunyasz válasza:
mond el neki már az elején, nem ciki ez, meg az első amúgy se lesz olyan mint ahogy várja az ember. aztán majd szépen bele jössz. jah és beszélgessetek kérdezd hogy mi az ami tetszik neki hogy mi az a mi jó neki, meg neked is. aztán egy idő után úgy is kitapasztaljátok egymást és már csak azt veszed észre hogy rojtosra karmolja a hátadat és nem győz kapkodni a levegőért a sorozatos orgazmusai után ;)
2012. dec. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!