24 éves lány vagyok és még soha nem jártam senkivel, nem csókolóztam és még szűz vagyok! Szerintetek ciki? Ha összejövök egy pasival, cikinek fogja ezt tartani? Félek, hogy kiröhögnek.
18-as ne aggódj, szerencse, hogy te nem tartozol a "csicskák" közé, hiszen te szuper tökéletes vagy!
Remek!
Köszönöm a pozitív válaszokat!
(kivéve a 18-ast)
De komolyan, gyerekek, nem is hittem volna, hogy itt ilyen emberek leledzenek! :)
Mármint volt már szerencsém normális emberekhez, de az oldal felhasználóinak nagy százaléka...mindannyian tudjuk. Kellemes csalódás. Örülök nektek! :)
ma 01:09
Hasonlóképp kellemesen meglepődtem :) 21L
Ha nem vagy csúnya és értelmes vagy. Akkor szerintem ebből nincs gáz.
Engem pl abszolút nem érdekelne a dolog.
22/F
normális - nem normális
Elég szomorú, hogy valakinek csak ez a két kategória létezik. Egyáltalán ki és mi alapján, ill. milyen jogon határozza meg, hogy mi a normális? Mindenki más, mindenkinek más a normális.
Fiúk-lányok!
Én örülök neki, hogy létezik ez az oldal és néha sikerül az értelmesebb embereknek egy helyre gyűlni :)
Nem 2 emberrel ismerkedtem már meg innen. Elsőre csak nem hittem a szememnek, de amikor jött a következő ember aki hasonló értékrendet képvisel, mint én és a következő, akivel naphosszat beszélgettünk.. szerintem ekkora örömöt még soha nem éreztem, amikor ezeket az embereket megismertem. Lehet, hogy ők nem udnak róla, de nekem sokat jelent a tudat, hogy van néhány (és úgy tűnik egyre többe bújnak elő a kis vackukból szerencsére) olyan ember, akik valóban értéket képviselnek a szexualitás terén is. Ismerik a szeretet szó valódi jelentését és tudják mi az a szerelem. Vannak álmaik, van lelkiismeretük, céljuk és vannak érzéseik. Szerintem az, ha valaki hozzám hasonlóan gondolkodik ezekben a témákban (és úgy látom, azért nem vagyunk kevesen) az egyfajta kivetülése annak, amit az életében képvisel. Egy nagyon pozitív jellemre utal, még ha az illető ezt másképp is gondolja. Ez idővel mindig kiderül, legfeljebb csak egy ideális pár, egy olyan ember kell hozzá, aki erre rávezeti az illetőt. Sokan félnek valamitől nincsenek megelégedve magukkal és emiatt szüzek. Őket biztosíthatom arról, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az apró külsőségeken mindig lehet segíteni, legtöbbször csak elhatározás kérdése, de e lényeg belül van.
Én is szűz vagyok, igen. Dugás helyett ilyesmi dolgokra vezetett rá az élet. Nagyon nem bánom. Örülök neki, hogy ezt érezhetem, amit és hogy része lehetek most ennek az élet nevű valaminek. Hihetetlen boldog vagyok, pedig szűz vagyok. Na ezt adjátok össze ;)
/most nem akarok mélyebben belemenni a témába, szerintem akinek kell, az belül érzi miről beszélek/
#13 voltam
nem baj de sokan azt feltételeznék rólad hogy prűd vagy, és ez ijesztő a férfiaknak :/
De nekem nem lenne az ha egy korombeli lány az lenne és én lehetnék neki az első mivel én is szűz vagyok, és már majd szét repedek a vágytól, tudom majd egyszer összehozom.
Küldesz egy képet? adok tippet mert a nőknél sokat számít a külső-tényezője... Evolúciós tény.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!